Miliardarul britanic, de origine elenă, născut în Nigeria, Alki David este încrezător că va reuşi să obţină drepturile de denumire ale stadionului Barcelonei, Camp Nou.
Campioana Spaniei a anunţat în această săptămână că va vinde titlurile de proprietate, pe perioada sezonului 2020-2021, iar banii încasaţi de Fundaţia FC Barcelona vor merge către proiecte de cercetare în lupta contra coronavirusului.
Este pentru prima oară în istoria de 63 de ani când clubul Barcelona recurge la o asemenea măsură.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE
Alki David (51 de ani), cu o avere estimată la aproximativ 3 miliarde de euro, are mai multe afaceri printre care şi compania Coca-Cola Hellenic sau un business unde este asociat cu Mike Tyson.
"Aceasta este o oportunitate de care vreau să profit. Este un moment istoric în lumea sportului şi se potriveşte cu planurile mele. Am început discuţiile la începutul săptămânii şi sunt încrezător că înţelegerea va fi încheiată", a spus Alki David, potrivit dailymail.co.uk.
Alki David a dezvăluit că s-a gândit şi la viitorul nume pe care-l va avea stadionul Barcelonei, care are o capacitate de 99.000 de locuri.
"Swissx Nou Camp sună bine. Este varianta mea preferată în acest moment", a mai spus el.
David este un iubitor al fotbalului. În 2007 a fost la un pas să cumpere Coventry City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 19 ORE
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
IERI LA 12:37