Kylian Mbappe, Erling Haaland, dar și Paul Pogba sunt oamenii care țin primele pagini în această perioadă, având în vedere că sunt subiectul unor posibile transferuri de senzație în 2022.
La fel ca și colegul lui din echipa națională de la PSG, mijlocașul de la Manchester United este în ultimul an de contract. Gruparea de pe Old Trafford i-a propus prelungirea contractului, dar pentru că devine liber de contract sunt și alte grupări de top interesate să-i obțină semnătura. Real Madrid, PSG, Juventus și FC Barcelona sunt cluburile vehiculate care și l-ar dori pe Pogba. Jucătorul va fi liber să-și negocieze viitorul fotbalist începând cu 1 ianuarie.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 30 MINUTE

Barcelona nu și-l permite pe Paul Pogba nici liber de contract!

Formația catalană și l-ar dori foarte mult pe Paul Pogba la mijlocul terenului, dar nu prea și-l permite nici dacă acesta sosește liber de contract, având în vedere criza lor economică, după cum susține publicația spaniolă AS. Barcelona nu i-ar putea oferi salariul pe care și l-ar dori jucătorul francez, dat fiindcă el câștigă 17 milioane de euro pe sezon în Anglia. Iar Raiola își dorește întotdeauna un comision mare.
Tot din cauza unui salariu foarte mare, Barcelona a fost nevoită să se despartă și de legenda clubului în vară, Lionel Messi.
"S-ar putea să existe o licitație pentru Pogba printre alte cluburi, dar Barcelona nu va fi implicată. De fapt, clubul crede că agentul său încearcă să-i obțină condiții mai bune la Manchester United făcând acest lucru", mai spune sursa citată.
Pe lângă despărțirea de Messi, Barcelona a vândut în vară jucători în valoare de aproximativ 75 de milioane de euro. În schimb, toți fotbaliștii pe care i-a adus, au venit liber de contract, în frunte cu Memphis Depay, Kun Aguero și Luuk de Jong.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 37 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM O ORĂ