Alternativa este un împrumut cu opțiune de cumpărare obligatorie, deși clubul german se opune și dorește să-l vândă pe loc pe jucător, așa că Barça consideră că este dificil ca transferul să se realizeze, conform aceleiaşi surse.
Barcelona caută un atacant după ce atât Aguero, cât şi Fati s-au accidentat şi vor lipsi câteva luni din circuit. Catalanii au încercat să-i transfere pe Cavani şi Joao Felix, dar ambele transferuri au picat în cele din urmă.
Fotbal
Neymar, spectacol total la "Red Bull Neymar Jr's Five"! Brazilianul, aplaudat la scenă deschisă
ACUM O ORĂ

Dani Olmo, dorit de Barcelona

Barcelona oferă 75 de milioane de euro pentru vârful lui Leipzig, concret 58 de milioane de euro pe loc + bonusuri de performanţă.
Atacantul de 23 de ani a ajuns la un acord cu Barcelona, iar durata înţelegerii va fi timp de 5 sezoane. Marea problemă a realizării transferului se referă la încadarea mutării în parametrii fair play-ului financiar din La Liga.
Conducătorii Ligii Profesioniste de Fotbal ar putea bloca această mutare, deşi Olmo s-a înţeles deja cu spaniolii. El ar putea reveni astfel la clubul pe care l-a părăsit la 16 ani pentru a merge la Dinamo Zagreb.
O altă variantă ar fi împrumutul jucătorului cu opţiune de cumpărare obligatorie în sezonul viitor, dar Leipzig respinge această variantă şi vrea banii în momentul de faţă. Germanii solicită 75 de milioane de euro pe loc, fără bonusuri.
Astfel, rămâne de văzut dacă spaniolii vor putea achita această sumă pe loc, cu condiţia de a respecta regulile de ordin financiar impuse de Liga Profesionistă de Fotbal.
Astfel, odată cu posibila venire a lui Dani Olmo, Antoine Griezmann este conştient că va avea din ce în ce mai puţine şanse să joace. Potrivit aceleiaşi surse, atacantul nu ar spune nu unei reveniri la Atletico Madrid.
În mod logic, operațiunea Olmo are nevoie, de asemenea, de Griezmann pentru a se realiza. Astfel, un posibil transfer al lui Griezmann la Atletico Madrid ar echilibra masa salarială de la Barcelona, iar dacă transferul nu se va realiza, Griezmann ar putea fi nevoit să accepte o reducere a salariului.
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
ACUM O ORĂ
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 3 ORE