Barcelona stă pe un butoi de pulbere, după ce Ernesto Valverde a fost demis de la cârma clubului. În vestiar, există două tabere: una, în frunte cu Messi, care voia ca tehnicianul să rămână și o alta care văzuse limitele antrenorului și care i-a transmis lui Bartomeu, președintelui clubului, că e nevoie de un alt tehnician.
În cele din urmă, șefii catalanilor au înțeles că Valverde nu este un garant al performanțelor și au decis să îl demită. În vestiarul grupării blaugrana lucrurile nu s-au calmat, dimpotrivă. Supărați că în locul lui "Txingurri" a venit Quique Setien, un antrneor fără un CV de Barcelona, susținătorii lui Valverde au început să le facă tot mai multe reproșuri colegilor.
Astfel, s-a ajuns chiar la o situație delicată, după ședința de pregătire de marțea trecută. Doar intervenția colegilor a făcut ca spiritele să nu degenereze și să nu se ajungă la un conflict fizic.
Liga
Barcelona a făcut o primă ofertă pentru un atacant dorit de Xavi! Varianta low-cost a catalanilor
ACUM 5 ORE
"Un incident între doi grei ai vestiarului Barcelonei a avut loc în timpul antrenamentului de marțea trecută", notează As, care apoi punctează: "Au fost reproșuri pe un ton răstit, iar fotbaliștii și-au aruncat cuvinte grele".
Pe lângă Messi, care a intrat într-un conflict cu Abidal, directorul tehnic al grupării, din cauza lui Valverde, Sergi Roberto a fost un alt susținător înflăcărat al fostului tehnician. De partea cealaltă, în tabăra contestatarilor lui "Txingurri", cel mai vocal a fost Arturo Vidal.
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
IERI LA 16:46
Liga
"Dacă el e fericit și eu sunt fericit". Ce a spus Memphis, după victoria Barcelonei cu Villarreal
IERI LA 09:44