Articol scris de Andrei Bobeică
Catalanii au găsit o variantă de rezervă. Deși s-au gândit să-l aducă pe omul pe care Koeman l-a pus pe listă de când a venit pe banca Barcelonei, Wijnaldum, sefii de pe Camp Nou vor să promoveze tinerii de la Barcelona B.

Barcelona renunță la Wijnaldum pentru un puști din academie

Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp, prima reacție după ce Diego Simeone a refuzat să dea mâna cu el la finalul partidei
ACUM 2 ORE
Conform Sky Sports, Barcelona ar prefera în acest moment să-l promoveze în continuare la prima echipă pe tânărul Ilaix Moriba de la echipa a doua, decât să mai insiste pentru Wijnaldum, chiar dacă au deja un acord verbal cu olandezul, al cărui contract cu Liverpool expiră în vară.
Moriba a jucat deja în acest sezon pentru prima echipă a Barcelonei în 8 meciuri. Tânărul fotbalist are 5 apariții în LaLiga, 2 în Copa del Rey și una chiar în Liga Campionilor. Moriba a reușit și un gol pentru catalani, în meciul contra Osasunei.

Laporta încearcă să rezolve problemele financiare

Pe lângă faptul că Barcelona vrea să dea o șansă tinerilor, Laporta are pe cap și problemele financiare ale clubului, pe care trebuie să le rezolve.
Astfel, președintele Barcelonei ar fi tentat să renunțe la aducerea lui Wijanldum, mai ales că se află și într-o luptă pentru un transfer al lui Haaland, pentru care au nevoie de mulți bani.
Acest lucru e o veste bună și pentru Klopp, care îl poate convinge pe olandez să rămână pe Anfield. Neamțul a spus în repetate rânduri că îl dorește în continuare la echipă pe Wijnaldum.
Liga Campionilor UEFA
Cum a explicat Kylian Mbappe momentul care a făcut înconjurul planetei la partida PSG – RB Leipzig
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland și-a găsit "Nașul" la Amsterdam. Este pentru prima dată când i s-a întâmplat așa ceva
ACUM 4 ORE