Publicația catalană “Sport” dezvăluie “suspiciunea tulburătoare” ce planează asupra arbitrului Martínez Munuera, aflat la conducerea "El Clasico", sâmbătă după-amiază, amintind de alte câteva greșeli comise de “fluieraș” împotriva Barcelonei, chiar anul trecut.
Catalanii acuză faptul că arbitrul nu ar fi judecat cu aceeași măsurăfaze similare petrecute în careurile celor două echipe. Derby-ul etapei a șaptea din La Liga a fost decis în mare parte de penalty-ul acordat de Munuera Realului, pentru o ținere de tricou în careu, la scorul de 1-1. Căpitanul Sergio Ramos a înscris de la punctul cu var, în minutul 63, iar aspectul jocului s-a schimbat radical. Jurnaliștii catalani spun însă că Munuera a refuzat să apeleze la VAR într-o fază petrecută în careul lui Real, la o intervenție a lui Casemiro în fața lui Messi, dar și că toate deciziile au fost în favoarea echipei lui Zinedine Zidane.

Munuera, arbitrul care aduce dezastrul pentru Barcelona

Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 5 ORE
“Sport” afirmă răspicat că “amarul înfrângerii cu Real Madrid este dublat de faptul că cele mai negre temeri ale Barcelonei în ceea ce îl privea pe arbitrul central Juan Martinez Munuera au fost confirmate”. Ei mai spun că arbitrul din Benidorm a comis aceleași erori pe care le făcuse și cu un sezon în urmă, în Cupă și Supercupă.
În semifinala Supercupei Spaniei dintre Barcelona și Atlético Madrid, arbitrul Martínez Munuera a anulat un gol al lui Leo Messi, considerând că decarul argentinian a jucat mingea cu brațul. Partida a fost câștigată de Atletico.
Un alt episod în care Barcelona ar fi fost dezavantajată de arbitrul Martinez Munuera s-a consumat în sferturile de finală ale Cupei Regelui, în duelul cu Athletic Bilbao. Arbitrul nu a acordat un penalty la o intervenție asupra olandezului Frenkie De Jong în minutul 63, la scorul de 0-0, iar Bilbao a obținut în cele din urmă victoria și calificarea în semifinale, cu 1-0.

Munuera, arbitru de casă al lui Real Madrid

“Sport” a alcătuit și o listă de greșeli ale arbitrului Martinez Munuera din ultimele partide în care a arbitrat-o pe Real Madrid. Într-un duel cu Sevilla (2-1), arbitrul i-a anulat un gol lui Luuk De Jong care părea valabil”. Iar într-un meci Real - Getafe (1-0), două faze similare dintre Olivera și Carvajal au fost interpretate în mod diferit: penalizare la Getafe, fără sancțiune pentru Real.
Juan Martinez Munuera mai are un frate, tot arbitru. Apropiații îl descriu pe Munuera drept un mare fan al Madridului, iar potrivit “Sport”, “unii consăteni din orașul Alicante îl numesc pe Juan, cu ironie, ’fiul lui Ultrasur’ (n.r. – o grupare ultras a fanilor lui Real Madrid, renumiți pentru violență)”.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 5 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE