Mundo Deportivo scrie astăzi despre discuțiile avute de reprezentanții lui Juve și Barcelona pentru un schimb spectaculos de jucători. Rakitic nu mai este un titular indiscutabil în formația lui Setien, astfel că oficialii catalanilor l-au pus deja pe lista de transferuri. Imediat, de el s-a interesat Juve, care i-a propus să îl trimită în schimb în La Liga pe Douglas Costa.
Deși varianta părea una de tipul win-win, având în vedere că Barcelona suferea în atac, după accidentarea lui Suarez, în cele din urmă nu s-a ajuns la un acord, în perioada de mercato din iarnă.
Chiar și așa, posibilitatea ca Rakitic să ajungă sub comanda lui Sarri rămâne una crescută, mai ales că jucătorul croat nu pare să mai aibă multe șanse pe Camp Nou. Lui îi expiră contractul cu Barcelona vara viitoare, astfel că, dacă formația blaugrana nu îl cedează în următoarea perioadă de mercato, l-ar putea pierde ulterior gratis. Asta pentru că din iarnă mijlocașul poate semna cu orice echipă, intrând în ultimele șase luni de contract.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 11 ORE
"Desigur că aș vrea să joc alături de Cristiano Ronaldo, este unul dintre cei mai mari jucători din istorie", a spus Rakitic de curând, alimentând și mai mult posibila plecare sa la campioana Italiei.
Dacă "Bătrâna Doamnă" nu va reuși în cele din urmă să îl înregimenteze pe Rakitic, alte variante pentru croat sunt Sevilla și Atletico Madrid. Deși trupa lui Simeone ar oferi o garanție în plus pentru rezultate, croatul pare mai tentat de o revenire la fosta echipă. El a evoluat între 2011 și 2014 la Sevilla, alături de care a câștigat Europa League (2013-2014).
24 de goluri a reușit Rakitic pentru Barcelona, în 190 de partide. El a reușit să cucerească 4 titluri, 4 Cupe, dar și Champions League (2014-2015).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
IERI LA 14:15
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
IERI LA 06:45