Barcelona a început anul pe primul loc în La Liga și cu mari speranțe pentru câștigarea Champions League. Ce a urmat a fost un adevărat coșmar pentru Messi și fanii catalanilor. Barcelona a pierdut titlu în fața rivalei Real Madrid, a fost pulverizată în Champions League de Bayern Munchen și asta doar până în august. Marile probleme au început odată cu scrisoarea prin care Messi i-a anunțat pe șefii clubului că vrea să plece. Singurul motiv pentru care starul argentinian este în continuare pe Camp Nou a rămas clauza astronomică pe care nimeni nu a vrut s-o achite pentru el. Messi a devenit o umbră în acest sezon, iar Barcelona s-a scufundat în La Liga. Egalul cu Eibar, 1-1 pe teren propriu, a pus capac speranțelor catalane, iar antrenorul venit să salveze corabia Barcelonei Koeman este resemnat. "Să vorbim de șanse la titlu este fără rost" a spus olandezul după un nou meci fad în care echipa sa a luat un singur punct. Presa de la Barcelona a reacționat virulent după această partidă în care Barcelona dezamăgit din nou.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963238.png

Gestul lui Messi, cât 1000 de cuvinte

Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
ACUM 20 MINUTE
Messi nu a jucat în ultimul meci, dar s-a grăbit să revină din Argentina pentru a-și încuraja colegii din tribunele stadionului Camp Nou. Argentinianul este din ce în ce mai frustrat de lipsa de dorință și valoare a colegilor săi, dar nu se mai ascunde. Gestul său de la finalul partidei terminate la egalitate cu Eibar a spus exact ce nimeni nu vrea să recunosască la Barcelona.
Această echipă este o umbră a formației care domina Europa, iar Lionel Messi este pe picior de plecare. Contractul lui Messi se termina în iunie, iar omul care a ridicat Barcelona la rang de mare forță în fotbalul mondial poate semna cu orice încă din 1 ianuarie. Manchester City este cea mai probabilă destinație pentru că acolo îl așteaptă cu brațele deschise o adevărată colonie catalană în frunte cu Pep Guardiola.
Liga
Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Anunțul Peluzei Cătălin Hîldan înaintea derby-ului Dinamo – Rapid!
ACUM O ORĂ