Cu 242 de goluri pentru Fiorentina, Roma, Inter și naționala Argentinei, Batistuta va rămâne în memoria tuturor drept unul dintre cei mai mari atacanți din istoria modernă a fanilor. Golgheterul all-time al "pumelor", până când Messi a reușit să îl depășească, "Bati-gol" rămâne al doilea marcator din istoria națională, cu 52 de reușite, peste Kun Aguero sau Hernan Crespo.
Zilele trecute, fostul mare atacant s-a operat și acum speră din nou să aibă o viață normală. "Sper că în sfârșit voi putea merge ca o persoană obișnuită", a spus Batistuta în Corriere della Sera, pentru ca apoi să dezvăluie calvarul prin care a trecut în ultimul deceniu și jumătate, după retragere.
"Am ajuns să plâng de durere și i-am spus doctorului să îmi amputeze piciorul. Simțeam durere, durere și iar durere. Mă gândeam la operație de 6-7 ani. În 40 de zile, după intervenția chirurgicală pe care am suferit-o voi afla dacă voi putea merge din nou ca un om normal", a detaliat fostul vârf.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 6 ORE

Batistuta și-a descoperit problemele târziu

Problemele lui Batistuta au fost extrem de similare cu cele ale lui Van Basten, jucător care putea deveni cel mai bun "9" din istoria fotbalului, dacă ar fi fost scutit de problemele medicale. Olandezului i s-au descoperit problemele la timp și, deși a fost forțat să se retragă, a fost scutit de durerile ulterioare. La Batistuta, medicii au descoperit cât de "avariate" îi sunt gleznele abia după ce și-a încetat cariera fotbalistică.
"Imediat după ce m-am lăsat de fotbal, am aflat că gleznele mele sunt bucăți. Os pe os și trebuia să suporte o greutate de 86-87 kilograme. La fiecare mișcare, eram în agonie. A fost aceeași problemă ca la Van Basten, doar că el s-a retras la 28 de ani, eu am continuat să joc. În unele zile nici nu puteam să mă ridic din pat. Plângeam de ciudă și îmi spuneam: "Nu mai pot continua să trăiesc așa". Vă dați seama, dacă am ajuns să mă rog de medic să îmi amputeze piciorul, i-am spus că nu mai pot trăi așa", a mai spus Batistuta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 7 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 8 ORE