După o perioadă mai degrabă cenușie pe Camp Nou, brazilianul și-a redescoperit forma la Bayern, acolo unde a marcat șapte goluri și a reușit șapte assist-uri în cele 22 meciuri la clubul german. Este al doilea marcator al clubului german, după Robert Lewandowski și la egalitate cu Serge Gnabry.
În acest context, suma de 120 de milioane de euro pentru un transfer definitiv părea să fie una corectă, raportându-ne la cât de mult au crescut în ultima perioadă prețurile jucătorilor.
Doar că oficialii lui Bayern au decis că ar fi un efort financiar prea mare, anunță Bild, care notează că bavarezii nu vor activa clauza de transfer definitiv. Din câte se pare, nemții aveau două variante pentru întărirea ofensivei, în vară: Coutinho și Sane. Ambii nu pot fi aduși, pentru că ar fi o investiție mult prea mare.
Fotbal
Surpriză enormă: clubul care a devenit mare favorit să îl transfere pe Coutinho
29/03/2020 LA 14:35
În consecință, după îndelungi parlamentări, boardul campioanei Germaniei a decis că ar fi mai oportun să îl transfere pe fotbalistul lui Manchester City. Acesta prezintă marele avantaj că e cu aproape patru ani mai tânăr decât Coutinho și e un finalizator mai bun.

Barcelona îl așteaptă înapoi cu brațele deschise pe Coutinho

Conform presei spaniole, noul antrenor al Barcelonei, Quique Setien este un mare admirator al lui Coutinho și dorește să îl aducă înapoi pe brazilian cât de repede posibil.
S-a vorbit că tehnicianul s-ar fi interesat inclusiv de posibilitatea ca sud-americanul să fie răscumpărat încă din această iarnă, variantă care nu e posibilă. Coutinho va rămâne la Bayern până în vară, urmând să îi ajute pe bavarezi să își atingă obiectivele (titlul și Champions League), pentru ca apoi să revină lângă Messi.
Coutinho a fost transferat de la Liverpool la Barcelona în 2018, după ce catalanii au plătit 145 milioane de euro. Mijlocașul brazilian n-a impresionat în primul său sezon pe Camp Nou și a fost împrumutat pentru un an la Bayern Munchen, în schimbul a 8,5 milioane de euro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Betis - Barcelona 1-2. Efectul Ansu Fati: a marcat, la un minut după intrarea pe teren
ACUM 16 ORE
Fotbal
EXCLUSIV | Pichi Alonso, amintiri de la Sevilla 1986: "Ne uitam și parcă nu ne venea să credem"
IERI LA 07:34