Kiel a produs marea surpriză din Cupa Germaniei, eliminând gigantul Bayern Munchen, care sezonul precedent a cucerit 5 trofee din 5 posibile. Deși a folosit majoritatea jucătorilor titulari în duelul de pe terenul micuței echipe care ocupă locul 3 în 2.Bundesliga, formația lui Hansi Flick a avut o seară complicată.
Bayern a fost cea care a deschis scorul în minutul 14, prin Gnabry, iar totul părea să meargă în direcția așteptată de toată lumea. Apoi, a sosit prima lovitură din partea lui Kiel. Bartels a restabilit egalitatea în minutul 37, după un assist oferit de Dehm, iar la vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1.
Bavarezii au ieșit mai montați de la vestiare și au preluat din nou conducerea în minutul 47, după golul lui Sane.
Fotbal
Rezumatul meciului Arsenal – Crystal Palace: "Tunarii" au scos un egal in-extremis pe Emirates
ACUM 3 ORE

Bayern Munchen, eliminată din Cupa Germaniei la loviturile de departajare de Kiel, echipă din liga a 2-a

Pe teren și-au mai făcut apariția super-marcatorul Lewandowski, Douglas Costa, Pavard și Roca, iar Flick părea că a securizat calificarea. Dar micuța Kiel nu a renunțat și a lovit letal pe final. Wahl a adus egalarea în minutul 90+5, la ultima fază, iar partida a intrat în extra-time.
Scorul a rămas neschimbat în extra-time, iar echipa calificată în optimi s-a decis la loviturile de departajare. Acolo, jucătorii lui Kiel au executat impecabil, reușit să înscrie în toate cele 6 serii executate. În ultima serie, Roca - mijlocașul spaniol al lui Bayern - a cedat presiunii și a ratat, iar Kiel a obținut o calificare uriașă.

Bayern Munchen, eliminată din Cupa Germaniei de o echipă din ligile inferioare pentru prima oară după 17 ani

Jucătorii lui Bayern care au marcat la loviturile de departajare: Lewandowski, Kimmich, Muller, Alaba, Costa
Jucătorii lui Kiel care au marcat la loviturile de departajare: Wahl, Arslan, Serra, Lee Jae-Sung, Hauptmann, Bartels
https://i.eurosport.com/2021/01/13/2970745.jpg
Astfel, Bayern a ieșit din prima cursă către un trofeu în actualul sezon, după o stagiune precedentă perfectă, cu 5 trofee din 5 posibile. Este pentru prima, începând din 2004, când bavarezii sunt eliminați din Cupa Germaniei de o echipă din ligile inferioare.
În optimi, Kiel va juca împotriva lui Darmstadt, pe teren propriu,
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 2-2. Lacazette îl salvează pe Arteta in-extremis pe Emirates
ACUM 3 ORE
Fotbal
Arsenal – Crystal Palace 1-2. Edouard îi aduce pe oaspeți în avantaj pe Emirates
ACUM 4 ORE