Suporterii lui Bayern Munchen au așteptat mai bine de jumătate de an să revadă pe viu echipa care a dominat Europa în ultima perioadă. Momentul a venit la Supercupa Europei, care s-a jucat la Budapesta.
Peste 15.000 de spectatori au fost prezenți în tribunele stadionului "Ferenc Puskas". Wembley-ul Ungariei și-a deschis porțile, iar printre suporterii campioanei Europei s-au aflat și 7 români - membri ai fan-clubului oficial FC Bayern România, care anul acesta împlinește 10 ani de la înființare.
https://i.eurosport.com/2020/09/25/2893620.jpg
Cupa Mondială FIFA
"Îi duc titlul de golgheter pe bicicletă lui Mbappe, doar să iau eu Mondialul".Declaraţie memorabilă
ACUM 24 MINUTE
Românii au făcut eforturi pentru a ajunge pe stadionul din Budapesta. A fost necesar un test COVID-19 negativ, tradus în limba engleză, pentru a intra în țara vecină și, bineînțeles, bilet la meci. Controalele au fost mai stricte în aeroport.
"La vama Nădlac nu am avut probleme. Ne-au întrebat doar unde mergem și am trecut granița fără probleme.", ne-a povestit Bogdan Jula, membru fondator al fan-clublului din România.
https://i.eurosport.com/2020/09/25/2893621.jpg

Fanii lui Bayern Munchen din România au fost prezenți la Supercupa Europei, la Budapesta

Supercupa Europei a fost primul meci cu suporteri găzduit de UEFA de la începutul pandemiei. S-au vândut bilete cu un rând distanță între ele și 5-6 locuri lăsate libere pentru a respecta distanțarea socială.
"Pe hârtie regulile păreau foarte stricte, dar în realitate nu am simțit că n-avem voie să facem ceva. Ne-am plimbat prin stadion, ne-am întalnit cu gașca de prieteni și am făcut poze. Doar masca a fost în permanență obligatorie. Am fost avertizați să nu o dăm jos pe toată durata petrecută în stadion.", ne-a mai spus Bogdan Jula.
https://i.eurosport.com/2020/09/25/2893622.jpg
Fanii lui Bayern Munchen din România s-au aflat în prim-plan și în toamna trecută, când Philipp Lahm, jucătorul legendar al bavarezilor, a venit la București pentru tragerea la sorți pentru Euro. Membrii fanclub-ului l-au așteptat la aeroport și l-au făcut să se simtă ca acasă, la Munchen.
Bayern Munchen România împlinește în acest an 10 ani de existență. 10 ani de fotbal, prietenie și momente minunate, adunate în jurul unei pasiuni uriașe: Bayern Munchen.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi va fi băgat în ședință de patronul Universității Craiova și are postul în pericol
ACUM 36 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Se vor teme puştii Angliei de Franţa?" Durul Roy Keane, răspuns categoric. Ce anticipează
ACUM 2 ORE