Campioana Germaniei s-a învățat să trăiască periculos. După ce la Freiburg s-a impus cu goluri marcate în minutele 90+2 și 90+5, Bayern a câștigat un nou meci pe final.
De această dată misiunea se anunța mult mai ușoară, însă Coutinho și Lewandowski, cei mai în formă fotbaliști ai bavarezilor, au ratat o mulțime de ocazii promițătoare.
Golul izbăvirii a venit în minutul 85, când Zirkee, puștiul de 18 ani, a marcat din nou. După ce etapa trecută a punctat la două minute după ce a fost introdus în teren, și de această dată istoria s-a repetat. Tot de două minute a avut nevoie adolescentul să își treacă numele pe tabela marcatorilor.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Zirkee are două goluri în Bundesliga, în 11 minute jucate pentru Bayern Munchen, iar viitorul său se anunță unul glorios.
Scorul final în confruntarea cu Wolfsburg a fost stabilit de Gnabry, care a risipit orice emoție privind câștigătoarea în minutul 89.
La jumătatea campionatului, Bayern e pe locul 3, la patru lungimi distanță de primul loc.

Rezultatele de azi din Bundesliga

Bayern Munchen - Wolfsburg 2-0
FC Koln - Werder Bremen 1-0
Mainz - Bayer Leverkusen 0-1
Leipzig - Augsburg 3-1
Schalke - Freiburg 2-2
Lider în Bundesliga este Leipzig, care a avut mari emoții, pe teren propriu cu Augsburg. Condusă din startul meciului, formația lui Nagelsmann a revenit prin Laimer, Schick și Poulsen. Leipzig are 37 de puncte, cu 3 peste Gladbach, care are însă un meci mai puțin disputat.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 14 ORE