Avancronica etapei cu numărul 6 poate fi urmărită pe Eurosport 2, marți, începând cu ora 20.15. Vom vedea atunci care vor fi meciurile acestei runde intermediare și ne vom reaminti care este situația în clasament, acolo unde Borussia și Bayern domină startul de sezon: 5 victorii din tot atâtea meciuri pentru ultimele două campioane din Bundesliga.
Apoi, de la 20.45 vom muta transmisiunea la Munchen, acolo unde se desfășoară derby-ul Bayern vs Wolfsburg. E vorba despre echipele a căror rivalitate a produs spectacolul maxim în ultimul an: bavarezii au luat titlul iar Wolfsburg Cupa plus Supercupa. Oaspeții de marți sunt acum pe 3, la 4 puncte sub Bayern, fiind de altfel singura formație în afara primelor două clasate care nu a suferit nicio înfrângere în deschiderea sezonului. La finalul meciului de la Munchen vom vedea înregistrat partida Hertha Berlin vs FC Koln.
A doua zi cu meciuri din acestă rundă, miercuri de la 21.00, Eurosport 2 transmite Live meciul Hoffenheim vs Dortmund. Dacă oaspeții vin după un nou succes concludent - 3-0 pe teren propriu cu Leverkusen - gazdele au pierdut pe terenul lui Mainz, asta după ce au deschis scorul. E de urmărit dacă Borussia poate să-și continue seria câștigătoare în fața unei echipe care a strâns un singur punct în 5 etape: Hoffe ocupă doar poziția a 15-a. După acest meci urmărim înregistrarea duelului Schalke vs Frankfurt.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 24 MINUTE
Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, etapa 6:
- Bayern vs Wolfsburg, marți de la 21.00
- Hoffenheim vs Dortmund, miercuri de la 21.00
Toate meciurile din Bundesliga sunt transmise în direct online pe Player.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ