După ce a dezamăgit la naţională, fiind schimbat de Rădoi devreme în confruntarea cu Irlanda de Nord, pentru ca apoi, cu Austria, să nu joace deloc, Hagi Jr s-a revanşat la echipa de club.
Băgat titular de Gerrard în disputa cu Dundee United, mijlocaşul ofensiv român a impresionat. Nu a marcat, dar a fost regizorul echipei, orchestrând perfect multe din acţiunile de atac ale formaţiei sale.

Ianis Hagi, elogiat de BBC

Premier League
Cum a luat naștere rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool
ACUM 8 ORE
Kent a deschis scorul pentru gazde după doar 13 minute, din pasa decisivă a lui Ianis. De obicei schimbat de staff-ul tehnic pe final de meci, de această dată Ianis a rămas până la final, semn că Stevie G a fost extrem de mulţumit de prestaţia sa. Şi, cu trei minute înainte de finalul confruntării, Hagi Jr a mai reuşit o pasă de gol, la reuşita lui Arfield.
"Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului", au scris britanicii de la BBC, care l-au numit omul meciului.
Graţie succesului de azi, Rangers îşi continuă startul aproape perfect din Scoţia. După 7 etape, formaţia lui Gerrard e lider, având 6 victorii şi un egal.
Fotbal
Ansu Fati a semnat prelungirea cu Barcelona pe un salariu neașteptat de mic. A ales cu inima
IERI LA 09:57
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
IERI LA 08:09