După ce a dezamăgit la naţională, fiind schimbat de Rădoi devreme în confruntarea cu Irlanda de Nord, pentru ca apoi, cu Austria, să nu joace deloc, Hagi Jr s-a revanşat la echipa de club.

Băgat titular de Gerrard în disputa cu Dundee United, mijlocaşul ofensiv român a impresionat. Nu a marcat, dar a fost regizorul echipei, orchestrând perfect multe din acţiunile de atac ale formaţiei sale.

Fotbal
Fără Ianis Hagi, Glasgow Rangers s-a impus în derby-ul Scoției, chiar pe terenul eternei rivale
17/10/2020 LA 14:43

Ianis Hagi, elogiat de BBC

Kent a deschis scorul pentru gazde după doar 13 minute, din pasa decisivă a lui Ianis. De obicei schimbat de staff-ul tehnic pe final de meci, de această dată Ianis a rămas până la final, semn că Stevie G a fost extrem de mulţumit de prestaţia sa. Şi, cu trei minute înainte de finalul confruntării, Hagi Jr a mai reuşit o pasă de gol, la reuşita lui Arfield.

"Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului", au scris britanicii de la BBC, care l-au numit omul meciului.

Graţie succesului de azi, Rangers îşi continuă startul aproape perfect din Scoţia. După 7 etape, formaţia lui Gerrard e lider, având 6 victorii şi un egal.

Fotbal
Incredibil: un singur jucător de câmp a jucat titular în ultimele trei meciuri ale României
14/10/2020 LA 20:08
Fotbal
Gică Hagi, interviu eveniment în presa din Austria. Cu ce mare fotbalist îl aseamănă pe Ianis
14/10/2020 LA 19:17