După ce a dezamăgit la naţională, fiind schimbat de Rădoi devreme în confruntarea cu Irlanda de Nord, pentru ca apoi, cu Austria, să nu joace deloc, Hagi Jr s-a revanşat la echipa de club.
Băgat titular de Gerrard în disputa cu Dundee United, mijlocaşul ofensiv român a impresionat. Nu a marcat, dar a fost regizorul echipei, orchestrând perfect multe din acţiunile de atac ale formaţiei sale.

Ianis Hagi, elogiat de BBC

Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Kent a deschis scorul pentru gazde după doar 13 minute, din pasa decisivă a lui Ianis. De obicei schimbat de staff-ul tehnic pe final de meci, de această dată Ianis a rămas până la final, semn că Stevie G a fost extrem de mulţumit de prestaţia sa. Şi, cu trei minute înainte de finalul confruntării, Hagi Jr a mai reuşit o pasă de gol, la reuşita lui Arfield.
"Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului", au scris britanicii de la BBC, care l-au numit omul meciului.
Graţie succesului de azi, Rangers îşi continuă startul aproape perfect din Scoţia. După 7 etape, formaţia lui Gerrard e lider, având 6 victorii şi un egal.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24