The Guardian transmite că prima ligă de fotbal din Belarus, singura care se mai joacă în ciuda pandemiei de coronavirus, a semnat de curând zece noi contracte privind drepturile de televizare. Dacă în aproape toată lumea sportul a fost pus pe hold de pandemia de coronavirus, microbiștii și-au îndreptat pe rând atenția către fotbalul din Belarus, acolo unde se joacă în continuare, chiar dacă au fost confirmate până acum 1981 de cazuri de infectare cu coronavirus.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Federaţiei de fotbal de la Minsk, Alexander Aleinik, printre cei cu care au fost semnate contracte privind transmisiile se numără televiziuni din Rusia, Israel, India, Ucraina. ''Faptul că la meciurile noastre suporterii vin pe stadioane, acest lucru a ajutat Federaţia din Belarus să obţină oferte de difuzare din zece ţări. Este o situaţie fără precedent'', a spus Aleinik.

Campionatul din Belarus, atracție și pentru români

Fotbal
Situația se înrăutățește în Belarus. Fotbaliștii nu mai au voie să vorbească cu presa
07/04/2020 LA 16:32
Astra Giurgiu a rămas fără un mijlocaş în plină pandemie de coronavirus. Jucătorul născut în Republica Moldova, Gheorghe Andronic, a ales să plece în Belarus, singura ţară unde încă se joacă fotbal. Gheorghe Andronic în vârstă de 28 de ani a semnat un contract pe şase luni cu gruparea de pe locul 12 din campionatul din Belarus, FK Ruh Brest.
Mijlocaşul, care a plecat liber de contract de la Astra, a ajuns la Giurgiu în vara anului 2019 şi a înregistrat doar trei prezenţe pentru formaţia pregătită de Bogdan Andone. În cariera sa a mai evoluat la formaţiile Milsami Orhei, Zimbru Chişinău, Degerfors, Varnamo, NK Lokomotiva şi HNK Gorica.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 23 MINUTE
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
ACUM O ORĂ