"De când eram mic visez să câştig Balonul de Aur, este visul oricărui fotbalist", a afirmat Benzema, inclus pe lista celor 30 de jucători nominalizaţi pentru pentru prestigiosul trofeu atribuit anual de revista France Football celui mai bun fotbalist al planetei.
"Desigur, voi face tot posibil şi voi munci la maximum pentru a obţine acest mare trofeu. Sper să-l câştig într-o zi şi să realizez acest vis pe care îl am de când eram copil", a adăugat jucătorul francez, care se pregăteşte să înfrunte Spania în finala Ligii Naţiunilor.

Benzema, despre un viitor parteneriat cu Mbappe la Real Madrid

Fotbal
Cine sunt marii favoriți pentru Balonul de Aur 2021 după încheierea procesului de votare
ACUM 15 ORE
Benzema, cel mai bun marcator din campionatul Spaniei în acest sezon, cu nouă goluri marcate în opt meciuri, a devenit un jucător esenţial pentru Real Madrid după plecarea portughezului Cristiano Ronaldo, în 2018.
Comentând zvonurile legate de posibila sosire a lui Kylian Mbappe la Real Madrid în vara viitoare, după expirarea contractului acestuia cu PSG, Benezma a avut numai cuvinte de laudă la adresa compatriotului său: "Mbappe este un jucător cu foarte multă calitate, este un fenomen, ţinând cont de vârsta sa şi de modul în care joacă".
Îmi place foarte mult să joc alături de Mbappe, dar şi de (Antoine) Griezmann, care se descurcă foarte bine pe spaţii mici | Karim Benzema
Sursa: Agerpres
Premier League
Cristiano Ronaldo, mesaj vehement după înfrângerea cu Liverpool: "Nu există alt vinovat!"
ACUM 18 ORE
Premier League
Reacțiile lui Garry Neville și Scholes, după cea mai dureroasă înfrângere din istorie
IERI LA 17:53