„Este grozav pentru cariera lui Ianis Hagi că este un invincibil. Este campion și acest lucru va rămâne alături de el toată viața. Îl felicit atât pe el cât și întreaga echipă, fiindcă este o realizare mare. Când ești parte dintr-un lot care încheie sezonul fără înfrângere, iei titlul de invincibil și asupra ta. Este un titlu bine meritat și ceea ce a reușit Steven Gerrard la Rangers este incredibil. Mă bucur și pentru vechiul meu coleg, Jermaine Defoe, care este și el acum un invincibil,” a spus Berbatov pentru Betfair.
„Să închei un campionat fără înfrângere este o nebunie, în special dat fiind fotbalul din ziua de azi și calitatea, viteza și puterea jucătorilor. Poate că unii vor spune că este mai ușor să faci asta în Scoția dacă ești Rangers sau Celtic, dar le-aș spune acelor oameni să se ducă și să încerce să facă asta. Realizarea trebuie respectată. Aceste titluri rămân alături de tine toată viața.”

Berbatov, despre o posibilă plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers

Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mesaj emoționant după ce a părăsit naționala Spaniei! Ce i-a transmis succesorului său
ACUM 10 MINUTE
„În cazul lui Hagi se discută despre un transfer de la Rangers, iar ținând cont de numărul de minute pe care îl joacă acolo, totul depinde de alegerea lui personală, de motivație și ambiție, de ce dorește să facă mai departe în carieră. Fiecare din noi este diferit, dar el este tânăr și încă mai are mult fotbal de jucat în viitor, iar acum este un campion și un invincibil.”
„Ținând cont de cât joacă și de cât este de integrat în echipă nu văd de ce ar dori să plece. Ar putea să se dezvolte tot mai mult la Rangers. La un moment dat poate că va dori să plece, iar dacă va evolua bine cu siguranță echipele vor fi mai insistente. Momentan ar trebui să rămână acolo cel puțin încă un an. Sevilla este un loc frumos, dar locurile frumoase nu-ți aduc întotdeauna și succes.”
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Croația, sancționată de FIFA înaintea meciului din sferturile Mondialului, cu Brazilia
ACUM O ORĂ