Proaspătă câștigătoare a turneului WTA de la Roma și favorită la Roland-Garros, Simona Halep are fani și în Bulgaria. Ambasadorul Betfair Dimitar Berbatov spune că, deși nu este un fan înfocat al tenisului, îi ține pumnii Simonei Halep la turneul de la Paris și o compară cu croatul Luka Modric, câștigător al Balonului de Aur în 2018.
“Mă bucur enorm când văd cât de bine se descurcă Halep! E ca atunci când Luka Modric a câștigat Balonul De Aur. Deși el e din Croația, toți cei din Balcani și Europa de Est am spus <În sfârșit!>. Halep poate redeveni lider mondial și cred că reprezintă partea noastră a Europei foarte bine în sport. Nu sunt mare fan al tenisului, dar știu căurmează un turneu uriaș la Paris, iar Halep are șanse mari să îl câștige!”, a declarat ambasadorul Betfair.
”Palace a meritat victoria cu United”
Fotbal
Jordan Ayew a făcut 2-0 pentru Palace pe Goodison Park și gluma se îngroașă pentru Everton
ACUM 5 MINUTE
Fostul atacant al lui Manchester United a comentat pentru Betfair și startul de sezon ezitant al diavolilor roșii: “Am spus că United are nevoie să înceapă în forță, însă a făcut exact invers în acest weekend. A fost abia primul meci, însă jucătorii au părut foarte lenți, fără tranziții între linii. Nu țin minte prea multe ocazii de-ale lor. Cred că victoria lui Palace a fost meritată. Dacă judecăm după acest prim meci, United are nevoie să cumpere un întreg nou lot! Totuși, nu putem reacționa exagerat și bazându-ne pe un singur meci. Mai au două săptămâni până la finalul perioadei de transferuri și câteva jocuri pentru a-și da seama de ce mai au nevoie, însă nu va fi ușor.”, susține Berbatov.
Fotbal
Everton trăiește periculos! Palace a dat lovitura pe Goodison Park orin Mateta
ACUM 41 MINUTE
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
ACUM 2 ORE