Transferat la Craiova în 2018 de la polonezii de la Lech Poznan pentru o jumătate de milion de €, Elvir Koljic a devenit unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1 și i-a convins pe oficialii olteni să-i ofere un nou contract.
”Elvir Koljic, ”dragonul” nostru, a semnat un nou contract valabil până în iulie 2025”, a anunțat clubul din Bănie prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 3 ORE
În primul său sezon din Liga 1, atacantul de 1,91 metri a jucat 19 partide și a înscris 13 goluri, fiind una dintre principalele guri de foc din atacul echipei. Evoluțiile bune au continuat și în acest sezon, deși bosniacul a jucat destul de puțin fiind multă vreme accidentat.
În acest campionat, Koljic are 6 goluri în 13 partide, dar 4 dintre ele au fost marcate de când competiția a fost reluată după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Astfel, bosniacul a contribuit decisiv la parcursul perfect al echipei lui Bergodi, care a câștigat toate cele 5 partide disputate în această perioadă și a ajuns lider în clasament, având un punct avans în fața CFR-ului, cu 3 etape rămase până la final.
Cu siguranță, posibilitatea câștigării de trofee alături de clubul oltean și de a juca în cupele europene în sezoanele viitoare au cântărit foarte mult în alegerea jucătorului de a semna prelungirea contractului.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 4 ORE