Performanța subliniază abilitatea CFR Cluj de a elimina o echipă puternică după un rezultat de egalitate făcut acasă. Momentul Celtic 2019 stă la baza celui de-al patrulea film aniversar din campania serilor istorice.
Parteneriatul dintre Betfair și CFR Cluj a fost anunțat în toamna anului trecut sub campania „Momente Legendare”, care are scopul de a marca marile realizări europene ale clubului, momente istorice ce nu trebuie uitate. Obiectivele principale ale colaborării sunt reprezentate de îmbunătățirea implicării în relația cu fanii, câștigarea celui de-al cincilea titlu la rând și un parcurs cât mai lung în Europa.
Filmul aniversar al momentului Celtic 2019, rememoreazăcalificarea clubului CFR Cluj în playoff-ul Champions League, performanță de care s-a bucurat întregul fotbal românesc. Aceasta s-a remarcat, în special, prin statisticile neprietenoase împotriva cărora echipa a jucat precum: cotă 11.0 pentru calificarea în play-off înainte de startul preliminariilor. Ambele rezultate excelente obținute de-a lungul celor două meciuri (tur/retur) au făcut ca CFR Cluj să contrazică coteleinițiale, ajungând astfel în faza următoare a competiției – cotă 4.0 pentru a trece mai departe înainte de dubla manșă - prin scorul de egalitate de acasă și victoria din deplasare, cotă 7.5 să obțină calificarea la scorul de 3-2 pentru Celtic.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM O ORĂ
Nimeni nu se aștepta să facem o figură foarte bună pentru că ei erau favoriți. După 1-1 acasă nu prea ne dădeau șanse, dar ne-am dus acolo și am câștigat. Într-adevăr, toate meciurile până aici au fost grele. Te motivezi mult mai bine atunci când întâlnești o echipă mai puternică pentru că până la urmă poți să îți dai testul. Îmi aduc aminte că eu la meciul cu Maccabi am revenit după operația de la inimă, dar m-am recuperat repede și am jucat câteva minute doar în returul din Israel. D-abia apoi a urmat partida cu Celtic. M-am bucurat foarte mult pentru că ne-am duelat cu ei. Când am mers acolo știam ce suporteri au și ce stadion. Aveam în gând vorbele lui Messi despre galeria lor și despre acustica stadionului, cum că a fost ceva ce nu a întâlnit pe nicăieri. Pot descrie acest moment în 3 cuvinte: neașteptat, fantastic, istorie,” a declaratGeorge Țucudean, fostul jucător al echipei CFR Cluj din acea perioadă.
„În această fază de calificare nu ne dădea nimeni nicio șansă dar nouă, jucătorilor, ne plac astfel de momente. Momentele senzaționale sunt cele în care pornești cu șansa a doua și reușești ceva ce crede foarte puțină lume. Să fim realiști, mulți nu ne dădeau nicio șansă în fața lor pentru că au fost două meciuri de foc. Când ai o singură partidă se poate întâmpla orice, dar în două este destul de greu,” a spus Ciprian Deac, actual jucător al echipei CFR 1907 Cluj.
„Meciul acesta a fost o nebunie totală. Cred că nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat. Până la urmă, vorbim despre un meci nebun cu o atmosferă fantastică și cu final fericit pentru CFR,” a afirmat Giedrius Arlauskis, actual jucător al echipei CFR 1907 Cluj.
MOMENTUL LEGENDAR 2019 – BUCURIA DE PE CELTIC PARK - QA - Ciprian Deac
Ați crezut că puteți elimina o echipă ca și Celtic după un rezultat de egalitate acasă?
Țin minte că, chiar înaintea meciului de acasă, când antrenor era domnul Dan Petrescu, am urmărit niște imagini cu ei din meciurile pe care le-au avut înainte și dacă bine-mi amintesc, cred că toate meciurile le câștigau de la 5 în sus și era foarte îngrijorat pentru că aveau un atac senzațional cu jucători foarte rapizi, cu jucători tehnici și sincer, când i-am văzut la video ne-a fost așa, puțină teamă de această echipă, pentru că era o echipă de valoare. Jucând primul meci acasă, în care am și reușit să conducem și cred că a fost un meci foarte bun făcut din partea noastră, am sperat și la meciul retur. Știam că se poate. Eram conștienți că ne va aștepta o atmosferă incredibilă pe un stadion frumos, pe un stadion care era plin la fiecare meci. Știam că acela va fi meciul nostru, meciul vieții, dacă pot să zic așa.
V-ați așteptat la o atmosferă incredibilă și exact asta ați și întâlnit pe Celtic Park, nu?
Da, a fost o atmosferă senzațională. Îmi amintesc că nu ne auzeam de aproape, trebuia să urlăm unul la altul ca să ne putem înțelege pe teren, dar a fost ceva frumos.
Minutul 27, gol Deac cu capul. Rar o astfel de execuție pentru Ciprian Deac. Cum a fost?
Nu-i chiar așa. Da, îmi aduc aminte că am marcat. Am intrat 1 la 0 la pauză, știam că a doua repriză vor veni peste noi. Vor risca pentru că nu mai aveau nimic de pierdut și ne așteptam să înceapă meciul furtunos, ceea ce așa a fost. Au marcat destul de repede 2 goluri, după care am revenit noi în avantaj, au egalat ei și s-a terminat meciul în ultima fază când a dat gol Țucudean și acolo am zis gata, nu se mai poate întâmpla nimic.
Sincer, când ai marcat, care a fost primul gând care ți-a venit în minte?
Nu știu. Când marchezi simți, cel puțin așa simt eu, simt o ușurare, simt o bucurie pentru că nu vin degeaba zi de zi la antrenament, nu fac atâtea sacrificii și cred că e așa, un moment de eliberare.
Dacă ar fi să descrii într-un singur cuvânt meciul de acolo, cum l-ai descrie?
Fantastic.
Scorul avea niște întorsături incredibile, cum a fost senzația după scărița aceea a lui George Țucudean?
Da, ți-am spus și mai devreme. Cred că acela a fost momentul în care am zis gata, nu se mai poate întâmpla nimic. Ne-am uitat la tabelă, am văzut că era ultima fază și ne-am dat seama că acolo e gata meciul. Țin minte că am sprintat toți spre Țucudean, chiar și cei de pe banca de rezerve. A fost ceva foarte frumos.
A fost acel joc unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-ai trăit ca fotbalist?
Se poate spune că da, pentru că și în trecut au fost performanțe foarte mari. Să bați la Roma, să faci egal cu Chelsea acasă, dar atunci, poate și se aștepta lumea pentru că se investeau foarte mulți bani. CFR-ul în acea vreme își permitea să cumpere jucători chiar peste 2 milioane de euro, ceea ce nu au fost întâmplătoare rezultatele. Raportându-ne la ceea ce s-a întâmplat în 2019, când a fost o surpriză din partea noastră, pentru că nu ne puteam compara în acel moment cu Celtic, din toate punctele de vedere.
Cipri, care crezi că este cheia succesului pentru un astfel de rezultat și cât de mult contează motivația jucătorilor atunci când întâlnești un nume sonor, să spunem, pentru că Celtic este un nume în fotbalul european?
Eu cred că cheia succesului este grupul pentru că tot timpul ne-am mobilizat foarte bine când am avut meciuri foarte grele. Cred că acest grup a reușit să facă meciuri foarte bune, rezultate foarte bune. Eu cred că în ultimii 4 ani, echipa s-a descurcat destul de bine și doar împreună am reușit să câștigăm 4 campionate la rând și să ajungem în competițiile europene, mă refer aici la grupe.
Vorbim despre rubrica noastră care se numește Momente Legendare. Crezi că acest meci cu Celtic reprezintă un moment legendar din istoria CFR-ului?
Fără doar și poate. Da, am spus, nu ne dădea nimeni nicio șansă, dar nouă, jucătorilor, cei care sunt aici, ne plac asemenea momente și ne place să pornim cu șansa a doua pentru că de aceea sunt momente senzaționale când reușești ceva ce crede foarte puțină lume în tine și să fim realiști, multă lume nu ne dădea nicio șansă în fața lor pentru că au fost două meciuri de foc. Când este un singur meci se poate întâmpla orice, dar în două meciuri este destul de greu.
Tu, ca fotbalist, ce ai învățat din acel meci? Poate că meciul nu e gata până nu fluieră arbitrul?
Da. Știam și de dinainte că meciul nu e gata. Dar, ce am învățat? Am învățat că prin muncă, prin dăruire, se poate întâmpla orice și poți să bați echipe mult mai valoroase și echipe cu bugete mult mai mari decât tine dacă te concentrezi, ești serios și dai totul pe teren.
https://i.eurosport.com/2021/08/13/3200687.png
MOMENTUL LEGENDAR 2019 – BUCURIA DE PE CELTIC PARK - QA - George Țucudean
A fost un moment aparte dubla cu Celtic Glasgow. Cum ai descrie acea dublă în, nu știu, 3 cuvinte, 5 cuvinte, într-o frază cât mai simplă sau complexă? Cum ai descrie toată nebunia din acea dublă și calificarea, mai departe, în Play-off?
Neașteptat. Fantastic. Istorie. În trei cuvinte pentru că nimeni nu se aștepta să facem o figură foarte bună acolo pentru că ei erau favoriți. Al doilea lucru, după 1-1 acasă, nu prea ne dădeau șanse și ne-am dus acolo și am fost bărbați. Am câștigat. I-am scos.
Întreaga campanie pornise de la calificarea cu Maccabi, apoi a urmat Celtic, momentul în care toată lumea sportivă (și presa sportivă) din România privea cumva cu puține șanse parcursul CFR-ului să ajungă mai departe și totuși, după primul meci, încă mai erau ceva șanse deși rezultatul de 1-1 era unul care îi avantaja pe ei. În acel moment neexistând scoaterea acestei reguli cu gol în deplasare și ați pornit chiar cu a3a șansă, nu cu a doua șansă, în meciurile de pe Celtic Park. Cum le-ați simțit? Ați simțit o motivație și o pierdere mai mare înainte de dubla manșă, înainte să vedeți cum se termină primul meci? Sau după ce ați terminat 1-1 și ați văzut cum i-ați simțit pe ei, pe teren și ați zis bă se poate, nu a fost o echipă chiar așa de spectaculoasă chiar dacă rezultatul a fost de 1-1.
Într-adevăr, meciurile au fost grele toate. Pentru că vedeți și acum când întâlnești în turul 1 o echipă mai slab cotată, ei clar se motivează mult mai bine, cu o echipă mai puternică. Așa și noi, clar te motivezi mai bine când întâlnești un adversar mai puternic pentru că acolo poți să îți dai testul. Și, într-adevăr, la meciul cu Maccabi, eu chiar atunci am revenit după operația aia de la inimă. M-am recuperat repede și am jucat doar în returul din Israel. Câteva minute și a fost bine. Apoi a urmat Celtic. M-am bucurat foarte mult pentru că am căzut cu Celtic. Adică dacă tot e să cazi, măcar să cazi cu o echipă foarte bună și știam ce suporteri au și ce stadion au și cum a vorbit Messi despre galeria lor și despre acustica stadionului, că a fost ceva ce nu a întâlnit pe niciun stadion.
A rămas și el uimit de ce atmosferă și cum cântau You never walk alone” pentru că, de acolo a pornit cântecul celebru pe care îl are și Liverpool și cred că a fost ceva foarte îmbucurător pentru mine să cad cu ei să joc, mai ales că am fost la 15 ani în probe la Celtic și nu am rămas pentru că acolo era un pic mai complicat. Trebuia să stai la o familie acolo, dacă erai minor și era complicat, eram cam departe de casă. Meciul a fost bun, ok în România pentru că joci contra unei echipe mult mai puternice, iar faptul că joci acasă primul meci în fața propriilor suporteri este puțin mai bine, că nu e returul, să zică așa, că te-au bătut acolo 2-0 sau 3-0. Acasă este greu să întorci o echipă ca și Celtic, în perioada aia în care aveau foarte mulți jucători buni. Acum mă bucur că vorbesc deja din trecut și mi-e mai ușor. Dacă mă întrebai atunci, imediat, nu realizam ce am făcut și cred că, faptul că ne-am adunat, am avut experiența necesară a jucătorilor, că nu eram o echipă nou formată, aveam deja 2-3 ani în spate, ne-a ajutat foarte mult. Și mai ales că eram o echipă cum zice toată lumea, defensivă. Dar culmea, ceea ce ne cerea Dan Petrescu, era să atacăm în primele 15-20 de minute. Și mereu am marcat în primele minute, cum a facut-o și Cipri Deac. A dat gol cu capul și atunci deja s-a schimbat totul, am văzut că avem șanse și jucătorii celor de la Celtic au văzut că nu e de glumit și apoi, într-adevăr, au întors și ei rezultatul, după aceea l-am întors noi și până la urmă a ieșit cum am vrut.
Care a fost discursul din vestiar de la pauză, la 1-0?
Eu n-am fost. Eu mă încălzeam. Deci eu nu am prins discursul de la pauză. Eu mă încălzeam afară, mi-au spus că intru pentru că colegul meu, Rondon, a luat un cartonaș galben și să nu riște să ia vreun cartonaș roșu ca să rămânem în 10 oameni. M-a introdus pe mine, am intrat. Țin minte că doar mă apăram pentru că au venit foarte tare peste noi, vă dați seama. Și ei au avut niște lucruri de setat la pauză și au venit peste noi. La un moment dat, nu atingeam mingea vreo 15-20 de minute, nu mai știu exact când am luat golul de ne-au egalat, dar îmi doream sincer să dea gol sau să se întâmple ceva ca să începem să jucăm și noi, să o ating și eu.
Cumva, la 3-3 erați calificați.
Noi am jucat pe contraatac, dar în ultimele minute am încercat să stăm acolo sus, să ținem mingea foarte sus, departe de poarta noastră ca să nu le dăm șansa să-și creeze ocazii. Și țin minte că au respins cei de la Celtic și Djokovic a dat o minge așa, înaltă. Singurul lucru ce-mi era în cap era să-mi fac preluarea bună, ca să pot să-mi dau șansa de a ajunge să finalizez, să dau la poartă. Și am făcut preluarea foarte bună și primul lucru pe care l-am avut în cap era să driblez portarul, prin dreapta mea, stânga lui, să o bag în poartă. Apoi am zis hai să încercăm, de ce nu? Că am dat o scăriță și de acolo...
Mă surprinde acum când spui că ai avut timp să te răzgândești, deci, în două secunde, tu ai timp să te răzgândești cum execuți un șut la poartă?
Am văzut că nu era nimeni lângă mine, că toți au ieșit la offside, au încercat să mă lase în offisde, dar a rămas un fundaș lateral și m-a scos. Atunci, știam că am 3-4 m avans și pot să-mi fac damblaua, să dau așa.
Voiam să te întreb dacă golul ăsta cu Celtic îl consideri unul dintre cele mai frumoase ale carierei tale (ca și moment, ca și scor, ca și execuție, ca și loc în care te aflai)?
Ai zis bine, ca și moment. Da, normal. Golurile frumoase sunt marcate în meciuri cu presiune. Cel cu Celtic a fost și un moment important și un meci cu miză mare și execuția în sine. D’aia a rămas și va rămâne tot timpul unul dintre cele mai frumoase goluri pe care le-am marcat.
Voi v-ați dus și v-ați bucurat în dreptul porții adverse și cred că acolo erau și suporterii celor de la Celtic. Pe video se vede că aruncau cu sticle în voi. Îți aduci aminte?
Da, într-adevăr, a fost.. chiar finalul meciului. Atunci nu s-a mai jucat, a și fluierat finalul după golul meu. Am văzut după, pe filmări, cum vin sticlele și țin minte că am văzut una care îi trece antrenorului Dan Petrescu exact prin față.
Era să-l lovească. Vă dați seama că a fost multă frustrare să nu se califice, să nu treacă de noi, să meargă și ei în playoff-ul Champions League.
Cum ați trăit voi momentele alea?
Euforie de nedescris mai ales în vestiar, pe moment. Ați văzut cum ne-am strâns toți. Au fugit toți de pe bancă. Țin minte că am ieșit seara pe stradă, acolo, în fața hotelului să ne plimbăm pentru că n-a fost chiar târziu, după ce am servit masa și erau fani de-ai lui Rangers care veneau la noi și ne felicitau că am eliminat pe Celtic. Era o bucurie, să zic că jumătate de oraș era fericit și la Glasgow pentru că am eliminat pe Celtic. Dar treci peste. În momentele acelea nu realizezi pentru că știi că urmează următorul meci, următoarea dublă,atunci am jucat cu Slavia Praga, urmează meci de campionat și nu ai timp să realizezi ce ai făcut. Realizezi după 6 luni, un an.
Sunt fericit că am realizat ceva pentru că, dacă nu realizam nimic și nu câștigam niciun trofeu, atunci pot să spun că mă am jucat și am jucat degeaba. Dar așa, știu că am câștigat 10 trofee și știu că au rămas acolo și pentru copiii mei, să vadă ce a făcut tatăl lor și să fie un reper ca să mă depășească. Și mi-aș dori asta cum mi-am dorit și eu să-mi depășesc tatăl. Primul lucru a fost, adică mi le-am setat așa, pe parcurs. Primul și primul a fost să ajung să joc în Divizia A apoi, după ce am ajuns să joc în Divizia A, să ajung să-l depășesc la număr de goluri. Apoi, după ce l-am depășit la număr de goluri, să ajung să-l depășesc la număr de selecții la națională. Și așa, ușor, ușor, mi-am setat niște țeluri și mă bucur că le-am îndeplinit.
Îți vezi copiii urmând tot aceeași carieră?
Mi-aș dori să joace fotbal. Nu vreau să-i forțez pentru că nici pe mine nu m-au forțat, dar unde mergeam, toată lumea îl cunoștea pe tatăl meu, mai ales în Arad și zicea uite, fotbalist, ești următorul, o să joci. Nu aveam. Nu m-au forțat să spună trebuie să mergi la fotbal, trebuie să joci fotbal. Pur și simplu a fost ceva natural.
Ți-ai fi dorit să joci la Jocurile Olimpice pentru noi?
Normal! Orice joc, orice meci, când îți reprezinți țara uiți de tot.
De acum, de anul ăsta ultimul, tot stadionul te aplauda. Lumea reacționa foarte bine când te-a văzut și în continuare reacționează bine la orice fel de interviu sau momente cu tine.
De ce sunt iubit? Pentru că am dat goluri și i-am făcut fericiți și am câștigat campionatul și Cupa și Supercupa și ne-am calificat și e normal. Nu numai eu, toți jucătorii suntem iubiți din perioada asta și în perioada ce a fost.
Crezi că inclusiv momentul despre care am povestit mai mult azi, cel cu Celtic, în 2019, a fost o seară și un moment legendar pentru rezultatele europene ale Clujului?
Da! Consider că CFR Cluj a avut o seară legendară în meciul cu Celtic.
Cel mai important lucru ar fi dacă o echipă, adică campioana respectivă din orice țară, ar merge în Champions League. Locul 1 trebuie să meargă în Champions League, nu trebuie să joace din România 3, 4 tururi de calificare pentru că nu e corect. Adică merg 3 echipe din Spania, din Franța, din Anglia și tu n-ai nicio echipă? Păi se duce fotbalul în partea de Est pentru că nu mai interesează pe nimeni. Și atunci, dacă ai avea o echipă care ar merge direct, ar încasa și banii, ar mai trăi 7 echipe, 8 din campionat de pe banii ăia. Pentru că toată lumea își ia jucători din țara respectivă.
Cum te-ai simțit în momentul în care te-ai decis să te retragi?
Am decis să mă retrag pentru că am avut problemele acelea. Am făcut două intervenții.
Și au continuat bătăile alea în plus la inimă când le făceam. M-au asigurat că nu pot să pățesc nimic, că pot să joc, că sunt 100%. Într-adevăr am făcut și testele medicale și mi-au zis să dau drumul la joc, dar am decis că nu merită să-mi pun nici măcar 1% sănătatea în joc. M-au asigurat toți medicii. Dacă unul îmi spunea că nu pot să joc, era simplă decizia, dar așa, a fost puțin mai grea pentru că toată lumea m-a asigurat că sunt ok. Dar am zis că e mai bine și mă bucur. Exact cum am spus, mă bucur că am realizat ceva și că am lăsat ceva în urmă.Pentru mine personal. Pentru mine am jucat fotbal și pentru familia mea. Și am vrut să le demonstrez lor, tatălui meu, că sunt mai bun decât el și am reușit.
https://i.eurosport.com/2021/08/13/3200683.png
MOMENTUL LEGENDAR 2019 – BUCURIA DE PE CELTIC PARK - QA - Giedrius Arlauskis
După 1-1 în Gruia, cu Celtic, credeați că aveți șanse reale de calificare după meciul din deplasare?
Da, după 1 - 1 puțin au crescut șansele, dar știam că Celtic-ul este peste noi. Și chiar, nu știu, așa realistic, credeam că putem să, adică ne doream cu toții să ne calificăm, dar eram realiști și am zis “Băi, să nu luăm multe!”, cam cu gândul ăsta am plecat spre Glasgow, dar cu dorință am reușit să câștigăm meciul acela.
În timpul unui asemenea meci important, este o presiune suplimentară pe tine, ca și portar?
Bineînțeles că este, că da, când joci cu un adversar mai bine cotat, mai valoros, automat cresc șansele să am mai multe șuturi pe poartă. Așa că da, dar indiferent cu cine joci, poți să ai un șut și dacă e gol, deja nu pică bine. Așa că, știam că o să am de lucru. Am avut, am luat și 3 goluri (boabe?). Așa că …
Cum ți s-a părut meciul acela, în sine? Scorul a avut niște întorsături incredibile. De fiecare dată ați revenit. Cum ai trăit golul ăla al lui Țucudean din ultimul minut? V-ați adunat toți. Ați luat-o toți la fugă.
Mi s-a făcut pielea de găină deja când îmi amintesc și când ai pus întrebarea. Da, a fost o nebunie totală. Cred că nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat. Un meci nebun cu o atmosferă fantastică, cu final fericit pentru CFR. Da, când au marcat ei primii parcă în minte deja, gata. Așa cum ne-am și gândit, să nu dea multe. Dar poate, în același timp, s-a dus și din presiune pentru că totuși, înainte de meci, știind că adversarul este mai puternic și joacă acasă cu tribunele pline, cu stadionul plin, dar totuși ambiția era mare ca să trecem și a fost un drum, până la meciul cu Celtic, foarte lung și păcat să ne oprim acolo.
Te provoc să îmi spui cum ai descrie într-un singur cuvânt acel meci!
Bubuiala!
Atmosferă, stadion plin. Ați întâlnit un public incredibil de apropiat de echipa lor. Îți amintești când ați ieșit pe teren și cântau toți “You never walk alone?”
Da, cum să nu? Parcă, parcă trăiești într-un vis, nu știu, așa, atât de frumos. Atunci, în momentele astea îți dai seama de ce joci fotbal. Te simți chiar fotbalist adevărat pe un asemenea stadion, cu un asemenea public.
A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-ai trait în fotbal?
Este o întrebare foarte grea, sincer. A fost, pot să zic, cel mai nebun meci. Momentele da, au fost, acum, așa pe scurt, nu pot să confirm, dar nici să zic că nu. Dar, unul dintre cele mai frumoase meciuri și moment, ca momente trăite. Da, a fost o bucurie imensă.
Care crezi că este cheia succesului pentru un astfel de rezultat pentru o echipă din România care în momentul acela a produs o supriză mare?
Pe primul loc aș spune grupul. Trebuie să ai un grup unit. Foamea și în niciun caz, să nu crezi că ești mai slab decât adversarul tău. Toată lumea ne-a atacat pe noi, că CFR n-are nicio șansă, niște bătrâni obosiți, dar când într-adevăr vrei, ești unit ca grup. Indiferent, acolo s-a simțit cine a jucat, cine chiar, cei care n-au jucat au susținut și au trait fiecare minut împreună. S-a simțit asta. Astea sunt secretele că dacă vrei să învingi un adversar mai puternic.
Crezi că pentru CFR Cluj acest meci cu Celtic este un moment legendar?
Sunt de 4 ani la CFR. Cred că da. Ce a fost înainte nu știu, dar a mai făcut CFR Cluj și chiar în Champions League, niște meciuri și niște victorii frumoase. Dar din punctul meu de vedere, de când sunt la CFR, da, a fost, a fost cel mai nebun meci pe care l-a trait CFR și victorie imensă.
O ultimă întrebare. Ce ai învățat tu personal din acel meci și ce ai lua cu tine pentru următoarele meciuri din ce ai învățat?
Ce am învățat? Am învățat că nu trebuie să renunți niciodată. Cum am spus și înainte, să nu cedezi înaintea meciului, să crezi în tine întotdeauna. Asta am învățat, că orice este posibil, mai ales în fotbal.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 9 ORE