Voduț miza inclusiv pe meciurile propriei echipe de la acel moment, Viitorul Constanța. Voduț e acum la Chindia, unde joacă de la începutul sezonului și unde a bifat 13 meciuri, dintre care opt ca titular, și a marcat două goluri. După ce Viitorul l-a exclus din lot la începutul lui 2019, atacantul a semnat cu Beitar Jerusalem.
Mihai Voduț, atacantul pe vremea aceea al celor de la Viitorul, paria pe partidele propriei formații. El a "ghicit" 4 din cele 9 meciuri de pe biletul "scăpat" în presă, două dintre pronosticurile corecte fiind din Liga 1. Partida Viitorul - Astra, pe care pariase Voduț, a fost marcată de câteva evenimente neobișnuite, însă un lucru e limpede: dacă ar fi avut informaţii clare despre meciul respectiv, atacantul ar fi pariat o sumă mult mai mare, doar pe acel eveniment.
Totuşi, regulamentul este cât se poate de clar şi el specifică clar faptul că un jucător sau un oficial din Liga 1 nu are voie să parieze. Nici măcar pe partide din alte campionate.
Fotbal
VAR, next level! Ce va testa FIFA zilele următoare
ACUM 41 MINUTE

Iată mai jos biletul pus de Voduţ, în iarnă

https://i.eurosport.com/2019/12/02/2728972.jpg

Chindia i-a pus clauză în contract

În momentul în care au decis să îi dea o şansă lui Voduţ, oficialii Chindiei, actuala echipă, au ştiut clar că fotbalistul riscă să fie suspendat. De aceea i-au introdus o clauză în contract potrivit căreia, în cazul unui verdict nefavorabil, înţelegerea dintre părţi devine nulă.
"Noi trebuie să luăm act după decizia Comisiei de Disciplină. Aveam și noi o clauză în contract, conform căreia în cazul în care va fi suspendat, să-i reziliem unilateral contractul lui Voduț. Dacă se consideră nevinovat, atunci trebuie să meargă la TAS!", a spus Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia, pentru Digi Sport.
sursă foto: captură digisport.ro
Premier League
Ronaldo a răbufnit în ziua decernării Balonului de Aur! Acuzații dure către șeful France Football
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Messi, distrus de un fost câștigător al Balonului de Aur:"Dacă va câștiga, trofeul se va devaloriza"
ACUM 2 ORE