Voduț miza inclusiv pe meciurile propriei echipe de la acel moment, Viitorul Constanța. Voduț e acum la Chindia, unde joacă de la începutul sezonului și unde a bifat 13 meciuri, dintre care opt ca titular, și a marcat două goluri. După ce Viitorul l-a exclus din lot la începutul lui 2019, atacantul a semnat cu Beitar Jerusalem.
Mihai Voduț, atacantul pe vremea aceea al celor de la Viitorul, paria pe partidele propriei formații. El a "ghicit" 4 din cele 9 meciuri de pe biletul "scăpat" în presă, două dintre pronosticurile corecte fiind din Liga 1. Partida Viitorul - Astra, pe care pariase Voduț, a fost marcată de câteva evenimente neobișnuite, însă un lucru e limpede: dacă ar fi avut informaţii clare despre meciul respectiv, atacantul ar fi pariat o sumă mult mai mare, doar pe acel eveniment.
Totuşi, regulamentul este cât se poate de clar şi el specifică clar faptul că un jucător sau un oficial din Liga 1 nu are voie să parieze. Nici măcar pe partide din alte campionate.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 9 MINUTE

Iată mai jos biletul pus de Voduţ, în iarnă

https://i.eurosport.com/2019/12/02/2728972.jpg

Chindia i-a pus clauză în contract

În momentul în care au decis să îi dea o şansă lui Voduţ, oficialii Chindiei, actuala echipă, au ştiut clar că fotbalistul riscă să fie suspendat. De aceea i-au introdus o clauză în contract potrivit căreia, în cazul unui verdict nefavorabil, înţelegerea dintre părţi devine nulă.
"Noi trebuie să luăm act după decizia Comisiei de Disciplină. Aveam și noi o clauză în contract, conform căreia în cazul în care va fi suspendat, să-i reziliem unilateral contractul lui Voduț. Dacă se consideră nevinovat, atunci trebuie să meargă la TAS!", a spus Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia, pentru Digi Sport.
sursă foto: captură digisport.ro
Cupa Mondială FIFA
Argentina - Mexic 2-0 | Geniul lui Messi a deblocat un meci echilibrat! Clasamentul grupei
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
ACUM O ORĂ