West Bromwich știa că îi va fi greu să reziste în Premier League, dar conducerea a reușit să întărească lotul care a promovat prin aducerea unor fotbaliști tineri, dar de mare perspectivă. Karlan Grant (Huddersfield), Grady Diangana (West Ham) și Matheus Pereira (Sporting) au costat 40 de milioane de euro, iar oficialii sperau ca echipa să aibă un start decent, care să îi ofere perspectivele rămânerii pe prima scenă a fotbalului englez.
Stagiunea a început dezastruos însă, echipa ocupând în prezent locul 18, fără vreo victorie în 7 partide. Mai mult, apărarea e cea mai slabă din Premier League, "The Baggies" primind nu mai puțin de 16 goluri.
În acest context, postul lui Slaven Bilic e în mare pericol. Mirror anunță că un eșec în partida de duminică, împotriva lui Spurs, va însemna oficializarea despărțirii de croat.
Championship
Steve Bruce a revenit în antrenorat, după demiterea de la Newcastle! Contract pe un an jumătate
03/02/2022 LA 19:39

WBA, doar trei victorii din februarie

Tehnicianul nu a pierdut doar sprijinul conducerii, dar și vestiarul. Echipa a câștigat din februarie doar trei meciuri, promovarea fiind obținută în mare parte ca urmare a parcursului excelent din prima parte a stagiunii trecute.
Potrivit sursei citate, oficialii lui WBA l-au contactat deja pe tehnicianul lui Charlton, Lee Bowyer, care și-a dat acordul de principiu pentru a prelua formația din West Midlands.
Fost mijlocaș la Leeds, West Ham sau Newcastle, Bowyer e cunoscut pentru faptul că se descurcă foarte bine în perioadele de criză, la Charlton reușind, în prima parte a mandatului, să gestioneze excelent presiunea și lipsa unui buget care să îi permită echipei să spere la performanță.
Alegerea lui WBA e una ciudată, dar probabil că oficialii sunt conștienți că această criză poate fi depășită doar printr-o reconstrucție. West Brom pare cu un pas în urma oricărei formații din cel mai important campionat al lumii, astfel că probabil boardul gândește în perspectivă, fiind greu să spere la salvare.
WBA - Tottenham, posibil ultima partidă a lui Bilic pe banca gazdelor, va fi în direct duminică, de la 14:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
17/01/2022 LA 09:59
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08