West Bromwich știa că îi va fi greu să reziste în Premier League, dar conducerea a reușit să întărească lotul care a promovat prin aducerea unor fotbaliști tineri, dar de mare perspectivă. Karlan Grant (Huddersfield), Grady Diangana (West Ham) și Matheus Pereira (Sporting) au costat 40 de milioane de euro, iar oficialii sperau ca echipa să aibă un start decent, care să îi ofere perspectivele rămânerii pe prima scenă a fotbalului englez.
Stagiunea a început dezastruos însă, echipa ocupând în prezent locul 18, fără vreo victorie în 7 partide. Mai mult, apărarea e cea mai slabă din Premier League, "The Baggies" primind nu mai puțin de 16 goluri.
În acest context, postul lui Slaven Bilic e în mare pericol. Mirror anunță că un eșec în partida de duminică, împotriva lui Spurs, va însemna oficializarea despărțirii de croat.
Premier League
Scott Carson va fi titular pentru City împotriva lui Leicester. Cum s-a ajuns aici
08/09/2021 LA 16:59

WBA, doar trei victorii din februarie

Tehnicianul nu a pierdut doar sprijinul conducerii, dar și vestiarul. Echipa a câștigat din februarie doar trei meciuri, promovarea fiind obținută în mare parte ca urmare a parcursului excelent din prima parte a stagiunii trecute.
Potrivit sursei citate, oficialii lui WBA l-au contactat deja pe tehnicianul lui Charlton, Lee Bowyer, care și-a dat acordul de principiu pentru a prelua formația din West Midlands.
Fost mijlocaș la Leeds, West Ham sau Newcastle, Bowyer e cunoscut pentru faptul că se descurcă foarte bine în perioadele de criză, la Charlton reușind, în prima parte a mandatului, să gestioneze excelent presiunea și lipsa unui buget care să îi permită echipei să spere la performanță.
Alegerea lui WBA e una ciudată, dar probabil că oficialii sunt conștienți că această criză poate fi depășită doar printr-o reconstrucție. West Brom pare cu un pas în urma oricărei formații din cel mai important campionat al lumii, astfel că probabil boardul gândește în perspectivă, fiind greu să spere la salvare.
WBA - Tottenham, posibil ultima partidă a lui Bilic pe banca gazdelor, va fi în direct duminică, de la 14:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
Calendarul noului sezon al Premier League a fost stabilit! Program infernal pentru Chelsea în debut
16/06/2021 LA 05:51
Campionatul European UEFA
Traseu infernal pentru Anglia la Euro 2020, dacă își câștigă grupa. Parcurs mult mai ușor de pe 2
11/06/2021 LA 06:47