Boca Juniors a fost eliminată de Atletico Mineiro în optimile de finală ale Copei Libertadores. După două meciuri care s-au încheiat cu scorul de 0-0, brazilienii s-au calificat la loviturile de departajare, scor 3-1. După partidă, au urmat scene incredibile la vestiare, acolo unde jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, argentinienii fiind în conflict chiar și cu forțele de ordine. După aplanarea conflictului, jucătorii lui Boca au fost conduși la poliție, fiind nevoiți să depună mărturie.

7 zile de izolare la revenirea în țară și 3 meciuri cu juniorii

Romanian Liga I
Doi jucători de la Universitatea Craiova, excluși din lot de Laurențiu Reghecampf
ACUM 24 MINUTE
La revenirea în țară, din cauza conflictului cu forțele de ordine și cu cei de la Atletico Mineiro, jucătorii și stafful lui Boca au fost nevoiți să se izoleze timp de 7 zile. Astfel, pentru că meciurile nu puteau fi amânate, Boca a fost nevoită să se prezinte la următoarele meciuri cu jucători de la echipa a doua.
Mulți dintre acești juniori, fără experiență nu au jucat niciodată la nivel de primă echipă. Cu toate acestea, juniorii lui Boca au reușit să plece neînvinși din deplasarea de la Banfield, terminând la egalitate, scor 0-0. Următorul meci a fost pierdut însă, atunci când au întâlnit pe teren propriu o echipă mult mai experimentată. San Lorenzo s-a impus în meciul de pe La Bombonera cu scorul de 2-0. Chiar și în aceste condiții, tinerii jucători au făcut față adversarilor mult mai experimentați, fiind lăudați după partidă Sebastian Battaglia, fostul jucător de la Boca Juniors și cel care a stat pe bancă pe durata acestor meciuri: "A fost o situație extraordinară. Acești copii au față cu brio acestor două meciuri. Părerea mea este că acești copii sunt foarte buni și că au avut o șansă foarte mare să arate de ce sunt în stare".
Următoarea partidă pentru Boca Juniors va avea loc pe 1 august și se va disputa pe terenul celor de la Talleres Cordoba.
Romanian Liga I
Cum îl poate aduce Dinamo pe Mircea Rednic, chiar dacă Dario Bonetti nu reziliază contractul
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ungaria, sancționată de FIFA după scandalul de la meciul cu Anglia. Amenda primită este uriașă
ACUM 2 ORE