Boca Juniors a primit vizita lui Newell's Old Boys, o altă formație pentru care Maradona a evoluat în timpul carierei. Cele două echipe s-au întâlnit pe legendarul stadion "La Bombonera", în competiția redenumită "Copa Diego Maradona", în memoria fostului campion mondial din 1986.
La partida respectivă a fost prezentă și Dalma, una dintre fiicele lui Maradona. Ea a urmărit meciul din loja tatălui său și a izbucnit în lacrimi în minutul 12, după ce Boca a deschis scorul, prin Cardona.

Boca Juniors, omagiu special pentru Maradona, în fața fiicei sale

Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM 29 MINUTE
Jucătorii Bocăi s-au dus la mingea terenului, în fața lojei, au întins pe gazon un tricou al lui Maradona și au început să aplaude. Complet impresionată de gestul fotbaliștilor, fata lui "El Pibe de Oro" a început să plângă.
Maradona a jucat pentru Boca Juniors atât la începutul carierei (1981-1982), cât și la finalul acesteia (1995-1997). Pentru Newell’s Old Boys a evoluat doar 5 meciuri, în sezonul 1993/1994, reușind să înscrie un singur gol, asemănător cu cel marcat de Messi chiar în partida de ieri, cu Osasuna.
"El Pibe de Oro" a mai evoluat în țara natală la Argentinos Juniors, clubul care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul profesionist.
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM 38 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Probleme pentru Chelsea înaintea meciului cu Juventus! Un titular a fost depistat cu COVID
ACUM O ORĂ