Boca Juniors a primit vizita lui Newell's Old Boys, o altă formație pentru care Maradona a evoluat în timpul carierei. Cele două echipe s-au întâlnit pe legendarul stadion "La Bombonera", în competiția redenumită "Copa Diego Maradona", în memoria fostului campion mondial din 1986.
La partida respectivă a fost prezentă și Dalma, una dintre fiicele lui Maradona. Ea a urmărit meciul din loja tatălui său și a izbucnit în lacrimi în minutul 12, după ce Boca a deschis scorul, prin Cardona.

Boca Juniors, omagiu special pentru Maradona, în fața fiicei sale

Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 7 ORE
Jucătorii Bocăi s-au dus la mingea terenului, în fața lojei, au întins pe gazon un tricou al lui Maradona și au început să aplaude. Complet impresionată de gestul fotbaliștilor, fata lui "El Pibe de Oro" a început să plângă.
Maradona a jucat pentru Boca Juniors atât la începutul carierei (1981-1982), cât și la finalul acesteia (1995-1997). Pentru Newell’s Old Boys a evoluat doar 5 meciuri, în sezonul 1993/1994, reușind să înscrie un singur gol, asemănător cu cel marcat de Messi chiar în partida de ieri, cu Osasuna.
"El Pibe de Oro" a mai evoluat în țara natală la Argentinos Juniors, clubul care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul profesionist.
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 7 ORE