În prezent, stadionul "La Bombonera" poate găzdui aproximativ 52.000 de spectatori, care creează o atmosferă extraordinară la fiecare partidă. Arena celor de la Boca nu este singura unde unii oameni își doresc să ajungă măcar o dată în viață. Tot în Buenos Aires evoluează River Plate și San Lorenzo, alte echipe care beneficiază de o susținere admirabilă din partea fanilor.
De curând a fost publicat planul de extindere a stadionului "La Bombonera", pe site-ul cnnespanol.com. Capacitatea legendarului stadion inaugurat în 1938 ar putea fi extinsă la 70.000 de locuri. Pentru acest lucru ar fi nevoie de o listă de construcții destul de lungă. În primul rând, tribuna cu cea mai redusă capacitate va fi demolată complet, la fel ca o parte din clădirile de lângă stadion. Noua tribună va fi construită deasupra bulevardului de lângă arenă, unde mașinile vor putea circula printr-un pasaj.
Primera A
Boca Juniors, campioana Argentinei după un final nebun de sezon! Cum a ajutat-o River să câștige
24/10/2022 LA 06:42
Boca Juniors a pierdut semifinala din Copa Libertadores împotriva marii rivale River Plate. Echipa antrenată de Gustavo Alfaro se află pe locul patru în campionatul Argentinei, la un singur punct în spatele liderului.
Primera A
Un nou incident în fotbalul mondial! Un fan a murit la meciul dintre Gimnasia și Boca Juniors
07/10/2022 LA 08:42
Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13