Bogdan Lobonț a fost selecționerul echipei naționale U20 a României începând din august 2021. Antrenorul s-a despărțit acum de echipă.
Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat că înțelegerea cu Lobonț a aajuns la final, contractul nefiind prelungit.
"Contractul fostului internațional român cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final. În vârstă de 44 de ani, Bogdan Lobonț a preluat selecționata U20 în august 2021 și a strâns pe banca acesteia 7 meciuri de pregătire, având un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri.
Premier League
Destinație surpriză pentru Dele Alli! Unde este dorit mijlocașul lui Everton
ACUM 4 ORE
Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 20.
Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Bogdan Lobonț pentru activitatea sa la echipa națională Under 20 și îi urează mult succes în cariera de antrenor", se arată pe site-ul FRF.
Cu Lobonț la cârma echipei, "tricolorii" au disputat 8 meciuri, înregistrând 3 victorii, cu Portugalia U20 (2-1), Cehia U20 (2-1) și Polonia U20 (2-1), și 5 înfrângeri, în fața reprezentativelor U20 ale Angliei (1-6), Germaniei (0-4), Italiei (0-7), Norvegiei (1-2) și Elveției (0-5).
Liga Campionilor UEFA
Rangers și PSV, egal pe Ibrox! Bodo/Glimt, victorie cu Dinamo Zagreb! Toate rezultatele serii
ACUM 4 ORE
Bundesliga
Trucul folosit de un arbitru din Bundesliga pentru a ascunde că o fază este analizată de VAR
ACUM 5 ORE