În vârstă de 28 de ani, Bogdan Planic și-a reziliat contractul în mod unilateral cu FCSB în urmă cu câteva săptămâni, dar fundașul nu are de gând să stea prea mult timp pe margine. Planic și-a găsit deja echipă după despărțirea de campioana din Cupa României. Jurnaliștii greci au anunțat o mutare spectaculoasă.
Bogdan Planic se află în negocieri avansate cu AEK Atena, iar salariul pe care ar urma să-l primească fundașul sârb este cu mult peste ce primea la FCSB. AEK Atena este de altfel una dintre echipele de tradiție din Grecia, cu 12 titluri de campioană, 15 Cupe ale Greciei și 3 Supercupe ale Greciei.

Bogdan Planic și-a găsit echipă după despărțirea de FCSB

Cupa Mondială FIFA
Un gigant de 203 cm pentru a-l opri pe Messi: "Sunt pregătit"
ACUM 6 MINUTE
AEK Atena este hotărâtă să-l transfere pe sârb și să-i ofere un salariu anual în valoare de 400.000 de euro, față de 180.000 cât primea la FCSB. AEK nu este însă prima echipă din străinătate care s-a interesat de serviciile lui Bogdan Planic după ce fundașul sârb și-a reziliat contractul cu FCSB. Presa din Turcia anunța la finalul lunii iunie că apărătorul a fost ofertat de Antalyaspor, una dintre echipele puternice din Super Lig.
Cotat de site-urile de specialitate la 1,8 milioane de euro, Bogdan Planic a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 și mai avea contract cu formația roș-albastră până în iunie 2021.
Romanian Liga I
FCSB renunță definitiv la Cupă! Cum va aborda meciul cu FC Botoșani, deși e obligată să câștige
ACUM 28 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Incredibil: Ronaldo a ameninţat că pleacă din Qatar! Anunțul făcut de presa portugheză
ACUM O ORĂ