Genclerbirligi respiră. După 7 runde din prima ligă a Turciei, formația lui Stancu se afla pe ultimul loc, fără vreo victorie. În consecință, nimic nu anunța scorul fluviu în favoarea echipei "Motanului" în deplasarea de la Antalyaspor, din runda a 8-a.
Doar că oaspeții au deschis încă din minutul 1 scorul, după un assist perfect al internaționalului nostru pe Candeias. De acolo, totul a fost mult mai simplu, în condițiile în care adversara s-a descoperit, încercând să reechilibreze balanța. Stancu a dat pasa decisivă pentru 4-0, pentru același Candeias, nu înainte de a-și trece și el numele pe lista marcatorilor.

Gol superb pentru Stancu, în Turcia

Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Scăpat pe contra-atac în minutul 57, Stancu l-a lobat elegant pe goalkeeperul advers, cu o execuție care ne-a adus aminte de Adrian Ilie.
Stancu a evoluat timp de 72 de minute pentru Genclerbirligi, stafful tehnic decizând să îl odihnească pentru finalul meciului, scorul de tenis nepunând problema învingătoarei.
Grație succesului de azi, formația românului a urcat pe penultimul loc, dar diferența față de primul loc care asigură supraviețuirea e foarte mică: doar două puncte.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
ACUM 2 ORE