Ladislau Boloni a avut o primă reacție privind incertitudinea care planează asupra negocierilor dintre el și FRF pentru preluarea postului de selecționer. Acestea au fost foarte avansate la un moment dat, dar s-a intrat în impas la finalul săptămânii trecute, motivul fiind diferențele de viziune în legătură cu perioada contractuală.
Întârzierea lui Boloni de a da un răspuns a creat ideea că acesta ar fi refuzat deja oferta, dar tehnicianul de 68 de ani a insistat că nu e așa, cel puțin deocamdată. Boloni a recunoscut că a ignorat apelurile venite dinspre federație în ultimele zile, dar a menționat că a primit timp din partea FRF și în 4-5 zile lucrurile se vor limpezi.
"Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea.
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM 44 MINUTE
E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arat câte apeluri am?Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul.", a spus Boloni pentru gsp.ro.
Citește și:

Edi Iordănescu și Adrian Mutu, singurle variante ale lui Burleanu, în caz că Boloni refuză oferta

În cazul în care Boloni va declina în cele din urmă oferta de a prelua naționala, șefii FRF ar putea să revină asupra variantelor Adrian Mutu și Edi Iordănescu. Fostul antrenor al celor de la FC U Craiova a fost considerat multă vreme principalul favorit pentru postul de selecționer, în timp ce cu tehnicianul care s-a despărțit recent de FCSB reprezentanții forului au purtat câteva discuții de principiu. Amândoi ar fi, însă, tentați să accepte provocarea.
Iordănescu a spus recent că el se consideră pregătit să devină selecționer, având experiență în Liga 1, unde a obținut rezultate foarte bune atât la CFR Cluj, cu care a câștigat un titlu, cât și pe banca roș-albaștrilor.
Edi Iordănescu a punctat că echipa națională are nevoie de un antrenor puternic și a spus că este conștient că FRF are variante mai experimentate decât el, numindu-i, printre alții, pe Gică Hagi, Cosmin Olăroiu sau Mircea Lucescu.
"Foarte multe nu pot comenta. Nu mă lansez în astfel de piste. Am discutat, an văzut că au păstrat anumite discuții cu Loți Boloni. În momentul de față, nu știu stadiul discuțiilor. Am avut discuții exclusiv din străinătate în ultima perioadă. Eu nu am ofertă de la Federație.
Rănit e mult spus. Orice antrenor își dorește să fie prima soluție. E altă încredere, susținere. Este și un sentiment de mândrie. Nu las sentimentele să îmi dicteze deciziile. Există un prim val de antrenori. Mă gândesc la Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Răzvan Lucescu. Sunt unii care au 20-30 de ani înaintea mea.
Nu există critic mai mare în ceea ce mă privește. Sunt acolo în vârful generației. Am mai mult de 10 ani de când antrenez. Merg spre 300 de meciuri în Liga 1. Am antrenat CFR și FCSB, am un titlu câștigat. Am acumulat o anumită experiență care mă ajută. Mă gândesc că echipa națională are nevoie de un selecționer puternic. Poate într-o zi voi fi eu", a declarat Edi Iordănescu la Pro X.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ORĂ
Liga
Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat
ACUM O ORĂ