Motivele țin de ultimele rezultate obținute în campionatul Belgiei, iar gândul unui șoc la echipă îi aparține președintelui Paul Gheysens după eșecul din ultima etapă, 1-3 în deplasarea cu KV Mechelen. Antwerp nu a mai câștigat de 3 meciuri, iar jocul lasă de dorit.
Deși în vară s-a investit în transferuri, iar Boloni a primit jucători cu nume, care ar fi trebuit să ducă la creșterea nivelului echipei, acest lucru nu s-a întâmplat, iar după 10 etape Antwerp are doar 17 puncte, fiind în acest moment pe locul 5.
Diferența față de urmăritoare este foarte mică și, mai mult, liderul Brugge începe să se distanțeze la o lungime considerabilă, având în acest moment cu 9 puncte mai mult.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
ACUM 6 MINUTE
Ladislau Boloni este antrenorul lui Antwerp din iulie 2017, timp în care a condus echipa în 95 de meciuri. A obținut 39 de victorii, 25 de remize și 31 de înfrângeri. Cu el pe bancă, gruparea belgiană are o medie de 1.49 puncte/ meci. Anterior, tehnicianul român le-a mai pregătit, printre altele, pe PAOK Salonic, Lens, Standard Liege, AS Monaco sau Rennes.
Africa Cup of Nations
Aubameyang s-ar putea întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea lui
ACUM 33 MINUTE
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM O ORĂ