Gent nu avea nici un punct după primele 3 etape din campionat, iar aseară echipa lui Boloni a obținut prima victorie, 1-0 cu Mechelen. Jocul prestat însă de Gent a avut în continuare de suferit, dar Boloni s-a declarat mulțumit la final, chiar dacă mai sunt lucruri care trebuie puse la punct: "Nu merge totul bine și am văzut asta, însă eu sunt mulțumit. Nu-i deloc ușor cu acest adversar, mereu mi-a inspirat frică. Am observat mai multe lucruri bune față de săptămâna trecută și îmi place răspunsul echipei."

Roman Yaremchuk

Credit imagine: Getty Images

Roman Yaremchuk s-a revoltat față de tactica românului

Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE
Chiar dacă Gent nu este unde și-ar dori suporterii în acest moment, Boloni a primit o lovitură exact de acolo de unde se aștepta cel mai puțin, adică de la proprii jucători.
Ucraineanul Roman Yaremchuk, omul care a dat pasa decisivă la singurul gol din meciul de aseară, a fost destul de vehement după meci: "Sunt trei puncte importante, dar toată lumea are un sentiment rău după meciul ăsta. Pentru că nu am jucat ca Gent! E greu să fim una dintre cele mai bune echipe din Belgia dacă arătăm ca de liga a doua. Nu știu cum jucăm. N-am avut prea mult timp să ne acomodăm cu antrenorul, așa că încă nu-i înțelegem tactica. Jucăm foarte defensiv și nu e bine pentru noi. Suntem Gent și sigur acasă trebuie să arătăm mai mult. Suporterii au tot dreptul să ne critice."
Antrenorul român a reacționat imediat și i-a răspuns elevului său la fel de tăios: "Nu doresc să am conflicte și chiar îl apreciez. Dacă Iaremciuk nu e însă satisfăcut, ar trebui să-și aleagă alt club. Nu sunt aici ca să analizez toate sfaturile jucătorilor când iau decizii. Văd calitățile, dar și defectele lor. Doar clubul contează. În pauza meciurilor interțări îmi voi cunoaște mai bine elevii, deși cinci se vor duce la naționale."
Presa din Belgia a analizat jocul lui Gent de aseară, evidențiind că după marcarea golului echipa lui Boloni mai mult s-a apărat: Gent a arătat două fețe cu Mechelen. În primele 30 de minute, a jucat bine, a pus presiune și și-a creat câteva ocazii, reușind combinații frumoase. După pauză, a optat pentru organizare", a scris VoetbalPrimeur.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE