Unul dintre cei mai buni antrenori români din ultimele 2 deceni, Ladislau Boloni, nu a antrenat niciodată în Liga 1. În afară de naționala României, pregătită în perioada 2000/2001, Boloni a antrenat doar în străinătate la cluburi precum Sporting, AS Monaco, Standard Liege, PAOK Salonic sau Rennes, reușind să câștige titlul în Portugalia și Belgia.
Plecarea de la Antwerp deschide posibilitatea ca Boloni să antreneze în România. Ar fi o lovitură uriașă de imagine, a spus Basarab Panduru într-o intervenție la Telekom Sport.
Avem un mare antrenor care în momentul ăsta e liber de contract, Ladislau Boloni. Formațiile de la noi care vor să ducă jucătorii la un alt nivel pot profita de asta. Eu bănuiesc că ar vrea să se întoarcă. Mi s-ar părea un salt pentru fotbalul românesc, dacă ai reuși să-l aduci pentru următorii 2 ani de zile. Am merge într-o altă era a fotbalului. Pot să-l aducă FCSB, Craiova, Dinamo, echipe care vor să facă ceva | Basarab Panduru
Fotbal
Moment istoric la Cupa Africii: Doi frați vor juca pentru naționale diferite
31/12/2021 LA 14:56

Campionatul din Belgia, oprit

Boloni s-a despărțit de Antwerp înainte să fie făcut anunțul oficial cu privire la sezonul 2019/2020 din Belgia. Acesta a venit ulterior, Club Brugge fiind desemnată campioană.
Plecarea lui Boloni de la Antwerp a atras multe critici din cadrul clubului - portarul Sinan Bolat și Dieumerci Mbokani au anunțat că doresc să plece de la echipă în urmă despărțirii de Boloni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Rangnick vrea întăriri! Cine sunt cei 5 mijlocași cu care Manchester United ar putea semna în iarnă
20/12/2021 LA 14:21
UEFA Europa Conference League
Tottenham, out din Europa! UEFA a decis ca londonezii să piardă la masa verde meciul cu Rennes
20/12/2021 LA 10:31