Unul dintre cei mai buni antrenori români din ultimele 2 deceni, Ladislau Boloni, nu a antrenat niciodată în Liga 1. În afară de naționala României, pregătită în perioada 2000/2001, Boloni a antrenat doar în străinătate la cluburi precum Sporting, AS Monaco, Standard Liege, PAOK Salonic sau Rennes, reușind să câștige titlul în Portugalia și Belgia.
Plecarea de la Antwerp deschide posibilitatea ca Boloni să antreneze în România. Ar fi o lovitură uriașă de imagine, a spus Basarab Panduru într-o intervenție la Telekom Sport.
Avem un mare antrenor care în momentul ăsta e liber de contract, Ladislau Boloni. Formațiile de la noi care vor să ducă jucătorii la un alt nivel pot profita de asta. Eu bănuiesc că ar vrea să se întoarcă. Mi s-ar părea un salt pentru fotbalul românesc, dacă ai reuși să-l aduci pentru următorii 2 ani de zile. Am merge într-o altă era a fotbalului. Pot să-l aducă FCSB, Craiova, Dinamo, echipe care vor să facă ceva | Basarab Panduru
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01

Campionatul din Belgia, oprit

Boloni s-a despărțit de Antwerp înainte să fie făcut anunțul oficial cu privire la sezonul 2019/2020 din Belgia. Acesta a venit ulterior, Club Brugge fiind desemnată campioană.
Plecarea lui Boloni de la Antwerp a atras multe critici din cadrul clubului - portarul Sinan Bolat și Dieumerci Mbokani au anunțat că doresc să plece de la echipă în urmă despărțirii de Boloni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
IERI LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
"PSG cu Messi, o echipă mai slabă!" Starurile lui Pochettino, făcute praf după debutul slab din UCL
IERI LA 10:33