Italia încearcă să revină la un turneu final al Campionatului Mondial pentru prima oară din 2014. Campioana europeană a ratat calificarea la ediția precedentă din Rusia, atunci când a pierdut barajul contra Suediei. Nici pentru mondialul din 2022, Italia nu a reușit să obțină calificarea directă la turneul final, fiind nevoită să dispute două meciuri de baraj pentru a ajunge în Qatar.
Prima partidă va fi contra Macedoniei de Nord, programată pe 24 martie:
"Noi trebuie să ne concentrăm și pe ce se întâmplă în afara terenului. Sunt convins că vom învăța din ce s-a întâmplat în toamnă și vom face două meciuri mari. Să jucăm în Sicilia înseamnă mult pentru noi și sunt sigur că foarte mulți fani ne așteaptă acolo.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 35 MINUTE
Vreau să le fac un cadou copiilor mei. Ei nu au văzut niciodată Italia la Cupa Mondială până acum", a declarat Bonucci pentru RaiSports despre meciurile de baraj ale Italiei.

Bonucci și Ronaldo au glumit pe seama unui posibil duel Italia-Portugalia

În cazul în care Italia va trece de Macedonia de Nord, aceasta va întâlni câștigătoarea din partida Portugalia-Turcia. Favorită este campioana europeană din 2016, iar cel mai probabil, duelul pentru un loc în Qatar se va da între ultimele două câștigătoare de la EURO.
Foști coleg la Juventus cu Cristiano Ronaldo, care a evoluat la echipa din Torino timp de trei sezoane, Bonucci a vorbit și despre discuția pe care a avut-o cu lusitanul despre posibilul duel.
"Am vorbit și am glumit, vom vedea pe teren ce se va întâmpla despre un posibil meci între Italia și Portugalia. El știe că va avea de suferit", a mai spus Bonucci.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM O ORĂ
2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
ACUM 2 ORE