Erling Braut Haaland este unul dintre cei mai doriți atacanți din lume la ora actuală. La doar 19 ani, norvegianul are un sezon fantastic la Salzburg, fiind golgheterul echipei atât în Bundesliga austriacă, cât și în UEFA Champions League.
Manchester United, Bayern, Juventus, Napoli sau Barcelona sunt câteva dintre cluburile interesate de Haaland, însă favorită la semnătura jucătorului a devenit Borussia Dortmund! Nemții de la Bild scriu că Dortmund pregătește o ofertă de 30 de milioane de euro, aceasta fiind o clauză din contractul jucătorului. Însă nu este clar când această clauză va deveni activă. Cert este că Leipzig, echipa "soră" a lui Salzburg, nu are clauză prin care să aibă întâietate la transferul jucătorului.

Dortmund a devenit favorită

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Deși Haaland a declarat în mai multe rânduri că vrea să ajungă în Premier League, Dortmund speră să-l convingă oferindu-i șansa de a-și continua progresul la o echipă unde ar fi titular. De asemenea, cei de la Dortmund se bazează și pe relația foarte bună pe care o au cu agentul jucătorului, Mino Raiola, cel care a intermediat printre altele și transferul lui Mkhitaryan în urmă cu câțiva ani.
Haaland a devenit săptămâna trecută primul adolescent care înscrie în 5 apariții consecutive în UEFA Champions League. El are, în total, 8 goluri în competiția supremă și 27 de reușite în toate competițiile în acest sezon.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49
Liga
Barcelona a anunțat despărțirea de un jucător de doar 18 ani! La cine a renunțat Xavi
13/01/2022 LA 12:17