Zvonurile apărute în presă privind interesul pe care-l are Real Madrid pentru Erling Haaland au început să-i pună pe jar pe oficialii Borussiei Dortmund. Există pe Bernabeu un interes crescut pentru norvegian, iar jurnaliștii de la AS susțin că oficialii Borussiei Dortmund l-au contactat deja pe Mino Raiola, agentul lui Haaland, pentru a afla dacă zvonurile sunt reale.
Realitatea este că Real Madrid nu a făcut încă nicio mișcare în direcția lui Haaland. În acest moment, ei doar îl monitorizează pe norvegian așa cum au făcut și înainte ca atacantul să semneze cu Dortmund, care a plătit 20 de milioane de euro în ianuarie pentru transferul de la Salzburg + 23 de milioane de euro pentru comisioanele agentului: 8 milioane tatălui lui și 15 lui Raiola.

Real Madrid, interesată de Erling Haaland

Fotbal
Alf-Inge Haaland a dezvăluit cine l-a dorit cu adevărat pe fiul lui la Manchester United
26/03/2020 LA 11:08
Potrivit surselor AS, planul lui Dortmund pentru atacantul de 19 ani venit de la Salzburg este ca acesta să continue să-și dezvolte jocul la clubul din Bundesliga și să nu plece în perioada de transferuri din vară. Teama lor este legată de fereastra de transferuri de anul viitor, din ianuarie 2021, atunci când clauza de reziliere a contractului lui Haaland la Borussia Dortmund va fi stabilită la 75 de milioane de euro – un preț rezonabil ținând cont de calibrul pe care-l prezintă deja atacantul norvegian.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22