Meunier a refuzat să semneze pe termen scurt cu PSG pentru a evolua cu gruparea franceză în Champions League și va ajunge în campionatul din Germania, la Borussia Dortmund. Astfel, fundașul în vârstă de 28 de ani va semna un contract cu Borussia Dortmund valabil pe patru ani, asta după ce înțelegerea lui cu PSG expiră pe 30 iunie. Presa din Germania a anunțat că Meunier se va muta în Germania luna viitoare după patru ani petrecuți la Paris.
Meunier este cotat la 24 de milioane de euro potrivit transfermarkt. În acest sezon, el a bifat 27 de apariții pentru PSG în toate competițiile și a marcat un gol în Champions League. Fundașul belgian a ajuns la campioana Franței în 2016 de la Club Brugge pentru 6 milioane de euro. În trecut, el a mai jucat pentru RE Virton și Standard Liege.
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22

Edinson Cavani şi Thomas Meunier nu vor evolua pentru PSG în UCL

Atacantul uruguayan Edinson Cavani şi fundaşul belgian Thomas Meunier nu vor mai evolua pentru PSG, după ce au refuzat prelungirea cu două luni a contractelor lor, care expiră la 30 iunie. Deşi campionatul francez a fost oprit definitiv din cauza pandemiei de coronavirus, PSG va mai evolua în Champions League, în luna august.
Cavani, 33 de ani, este cel mai bun marcator din istoria grupării franceze, cu 200 de goluri înscrise, în 301 de meciuri jucate. De partea celaltă, Thomas Meunier, 28 de ani, ar fi refuzat oferta PSG deoarece va ajunge în Bundesliga. Fundaşul internaţional belgian ar dori să se integreze cât mai curând posibil la noua lui echipă, ceea ce nu ar fi posibil dacă va participa cu PSG în UCL.
DFL-Supercup
Bayern Munchen a câștigat Supercupa Germaniei, după o victorie cu 3-1 contra Borussiei Dortmund
17/08/2021 LA 09:44
Campionatul European UEFA
Euro 2020 LIVEBLOG: Spania și Italia sunt primele echipe calificate în semifinale
02/07/2021 LA 10:25