Update 14 august / Florin Bratu, noul selecționer al reprezentativei U21, a decis să mai trimită două convocări preliminare către jucători eligibili care joacă în străinătate. Cei doi jucători care au fost convocați astăzi sunt Alexandru Țârlea (Alaves/Spania) și Ricardo Farcaș (Siena/Italia).
Știrea inițială
Florin Bratu a fost numit în această săptămână la cărma naționalei de tineret și va avea obiectiv formarea unui grup competitiv pentru Campionatul European din 2023, care va fi organizat de România și Georgia.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM O ORĂ
Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 va disputa primele două partide amicale, cu Anglia, pe 3 septembrie, și cu Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 21:00.
Conform site-ului frf.ro, pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Radu Drăgușin (Juventus Torino/Italia) și Louis Munteanu (Fiorentina/Italia).

România U20, amicale tari în septembrie

Cea mai nouă națională de fotbal a României va evolua într-o competiție amicală alături de selecționate puternice ale Europei. Bogdan Lobonț a fost alesul Federației Române de Fotbal pentru a conduce această reprezentativă.
Primele două partide pentru tricolorii U20 vor fi cu Portugalia, pe 2 septembrie, la Voluntari, și în Anglia, pe 6 septembrie. Pe lista lui Lobonț pentru aceste meciuri se găsesc: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Eduard Duțu (Fiorentina/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria), Matei Ilie (Padova/Italia), Leon Peto (Mainz/Germania) și Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia).
Fotbal
Lewis Hamilton nu se consideră lider la Mercedes! Ce a spus despre provocările acestui sezon
ACUM 2 ORE
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM 2 ORE