Florenţa trece prin clipe grele din cauza COVID-19, însă superbul oraş italian are norocul să fie ajutat enorm din exterior. Maurizio Sarri, tehnicianul lui Juve, a donat 4.000 de măşti, pentru ca medicii să facă faţă urgenţelor generate de coronavirus în aceste zile deosebit de dificile. De asemenea, Fiorentina a ajutat enorm prin donaţiile făcute, astfel că în următoarele două săptămâni Florenţa ar trebui să înceapă să iasă din perioada de criză.
"Bravo Sarri, bravo Fiorentina. Clubul viola a sporit resursele disponibile pentru spitalele din Florenţa, dar pe lângă ei există o mulţime de alţi oameni care au făcut donaţii. Sunt gesturi grozave, la fel cum a fost şi cel făcut de Nanjing, care ne este oraş geamăn. Ne-au trimis sute de mii de măşti. Sunt emoţionat de generozitatea arătată de toţi şi nu pot decât să le mulţumesc", a spus Nardella, la Toscana TV.
Nardella a vorbit şi despre faptul că unii locuitori din Florenţa rămân neaşteptat de iresponsabili, judecând după cât de gravă e situaţia în Italia.
Fotbal
"Cristiano, câţi ani ai?". Momentul când Buffon a înţeles cât de mare e CR7. Replica portughezului
09/04/2020 LA 05:21
Pentru a-i determina să respecte izolarea, Florenţa îi va urmări pe cetăţeni cu ajutorul unor drone, amenzile urmând a fi extrem de usturătoare.
"În total, va fi nevoie de 12 zile pentru livrarea tuturor mijloacelor de protecţie în oraş. Din păcate, tot mai mulţi oameni nu mai respectă protocolul şi părăsesc locuinţele. Nu este un lucru bun, în următoarele zile vom folosi drone pentru a monitoriza situaţia, iar o plimbare poate să ajungă să îi coste pe locuitorii Florenţei până la 4000 de euro", a mai spus edilul.
Italia e cea mai afectată ţară din lume de coronavirus, dacă ne raportăm la numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa (17.722). În total, autorităţile au declarat 139.715 pacienţi testaţi pozitiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 4 ORE