După înfrângerea cu Argentina, scor 0-1, selecționerul Braziliei a folosit o garnitură extrem de solidă, dorind neapărat să învingă naționala lui Son.
Selecao a deschis scorul repede, prin Paqueta, după o centrare perfectă a fundașului stânga de la Atletico Madrid, Renan Lodi. Mijlocașul Milanului a făcut un nou meci bun pentru selecao, confirmând încă o dată că se simte mult mai bine la echipa națională decât la echipa de club.
Coutinho, alt fotbalist care nu prea strălucește la echipa de club, Bayern, a făcut 2-0 în minutul 86, după ce a executat magistral o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.
Premier League
Pep Guardiola, ironizat de fanii lui Manchester City! Ce au cântat fanii "cetățenilor"
ACUM 10 MINUTE
Scorul final a fost stabilit de fundașul dreapta de la Juve, Danilo. Acesta a apărut neașteptat în centru, la o centrare a aceluiași Renan Lodi și a tras în forță, surprinzându-l pe goalkeeperul advers.
Înainte de acest meci, Brazilia era în corzi, nereușind să învingă în niciunul din precedentele 5 meciuri (3 egaluri și 2 înfrângeri). Unele voci susțineau că Tite ar trebui demis, însă, pentru moment, lucrurile par să se fi calmat.
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 13 MINUTE
Premier League
Chelsea a făcut o ofertă atractivă pentru 'bijuteria lui Monaco', fotbalist dorit și de Juventus
ACUM O ORĂ