După înfrângerea cu Argentina, scor 0-1, selecționerul Braziliei a folosit o garnitură extrem de solidă, dorind neapărat să învingă naționala lui Son.
Selecao a deschis scorul repede, prin Paqueta, după o centrare perfectă a fundașului stânga de la Atletico Madrid, Renan Lodi. Mijlocașul Milanului a făcut un nou meci bun pentru selecao, confirmând încă o dată că se simte mult mai bine la echipa națională decât la echipa de club.
Coutinho, alt fotbalist care nu prea strălucește la echipa de club, Bayern, a făcut 2-0 în minutul 86, după ce a executat magistral o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 25 MINUTE
Scorul final a fost stabilit de fundașul dreapta de la Juve, Danilo. Acesta a apărut neașteptat în centru, la o centrare a aceluiași Renan Lodi și a tras în forță, surprinzându-l pe goalkeeperul advers.
Înainte de acest meci, Brazilia era în corzi, nereușind să învingă în niciunul din precedentele 5 meciuri (3 egaluri și 2 înfrângeri). Unele voci susțineau că Tite ar trebui demis, însă, pentru moment, lucrurile par să se fi calmat.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM O ORĂ
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 3 ORE