Peru spera că se va închide cât mai bine contra Braziliei şi va încerca să puncteze pe contra-atac, însă echilibrul a fost rapid rupt, în minutul 12 starul lui Juventus, Alex Sandro, marcând dintr-o pasă a lui Gabriel Jesus.
Chiar şi aşa, formaţia lui Gareca nu a abdicat de la planul iniţial, astfel că abia în minutul 66 Brazilia a reuşit să se desprindă, graţie magnificului Neymar. Pe final, Ribeiro şi Richarlison au dus scorul la 4-0, un rezultat disproporţionat faţă de realitatea din teren.

Neymar a început să plângă după Brazilia - Peru 4-0

Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM 6 ORE
Graţie golului marcat azi-noapte, Neymar a ajuns la 10 goluri de recordul all-time deţinut de Pele, care a punctat de 77 de ori pentru cea mai titrată naţională din lume.
67 de goluri şi 46 de pase decisive are Neymar în 105 partide pentru Brazilia.
La finalul partidei, întrebat de recordul lui Pele, pe care îl va depăşi probabil înainte de Mondialul din 2022, Neymar a fost extrem de emoţionat şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.
"E emoţionant pentru mine, am trecut prin multe în ultimii doi ani. Cifrele astea se traduc doar în bucuria de a juca pentru Brazilia, bucuria de a-mi reprezenta ţara, familia. Toţi trecem prin momente dificile în Brazilia (n.r. pandemia de coronavirus). Să fiu model pentru cineva, să fac oamenii fericiţi, aceste lucruri îmi aduc bucurie. Sunt mândru de povestea pe care o scriu, vreau ca familia şi prietenii să fie mândri de mine. Sper că toţi cei care iubesc acest sport să fie mândri de mine, pentru că aceste cifre nu înseamnă nimic, doar mândria de a reprezenta Brazilia contează", a spus Neymar, după confruntarea cu Peru.
Neymar a reuşit faza meciului, distrându-se cu defensiva celor din Peru, înainte de a fi faultat
După două partide, Brazilia are punctaj maxim şi un golaveraj de 7-0. În cealaltă partidă a grupei desfăşurată azi-noapte, Venezuela a reuşit surpriza, remizând, 0-0, contra Columbiei.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 14 ORE