Peru spera că se va închide cât mai bine contra Braziliei şi va încerca să puncteze pe contra-atac, însă echilibrul a fost rapid rupt, în minutul 12 starul lui Juventus, Alex Sandro, marcând dintr-o pasă a lui Gabriel Jesus.
Chiar şi aşa, formaţia lui Gareca nu a abdicat de la planul iniţial, astfel că abia în minutul 66 Brazilia a reuşit să se desprindă, graţie magnificului Neymar. Pe final, Ribeiro şi Richarlison au dus scorul la 4-0, un rezultat disproporţionat faţă de realitatea din teren.

Neymar a început să plângă după Brazilia - Peru 4-0

Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
Graţie golului marcat azi-noapte, Neymar a ajuns la 10 goluri de recordul all-time deţinut de Pele, care a punctat de 77 de ori pentru cea mai titrată naţională din lume.
67 de goluri şi 46 de pase decisive are Neymar în 105 partide pentru Brazilia.
La finalul partidei, întrebat de recordul lui Pele, pe care îl va depăşi probabil înainte de Mondialul din 2022, Neymar a fost extrem de emoţionat şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.
"E emoţionant pentru mine, am trecut prin multe în ultimii doi ani. Cifrele astea se traduc doar în bucuria de a juca pentru Brazilia, bucuria de a-mi reprezenta ţara, familia. Toţi trecem prin momente dificile în Brazilia (n.r. pandemia de coronavirus). Să fiu model pentru cineva, să fac oamenii fericiţi, aceste lucruri îmi aduc bucurie. Sunt mândru de povestea pe care o scriu, vreau ca familia şi prietenii să fie mândri de mine. Sper că toţi cei care iubesc acest sport să fie mândri de mine, pentru că aceste cifre nu înseamnă nimic, doar mândria de a reprezenta Brazilia contează", a spus Neymar, după confruntarea cu Peru.
Neymar a reuşit faza meciului, distrându-se cu defensiva celor din Peru, înainte de a fi faultat
După două partide, Brazilia are punctaj maxim şi un golaveraj de 7-0. În cealaltă partidă a grupei desfăşurată azi-noapte, Venezuela a reuşit surpriza, remizând, 0-0, contra Columbiei.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24