Au fost doar două etape în martie în campionatul Rusiei, iar brazilianul Malcom a făcut show. Cumpărat cu 40 de milioane de la Barcelona în august 2019, atacantul de 23 de ani a reușit un parcurs foarte bun în tricoul lui Zenit. Malcom a fost motorul echipei la cea mai tare victorie a sezonului. A fost 7-1 cu Ural, echipa lui Bicfalvi și Zenit are un avans de 9 puncte în fruntea Rusiei.
Liga de la Moscova l-a desemnat pe Malcom jucătorul lunii, iar pentru livrarea premiului a apelat la tehnologie. O dronă i l-a adus pe geam!
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 30 MINUTE
La meciul Zenit - Ural 7-1, ultimul jucat la St.Petersburg. fanii echipei gazdă au afișat un banner care a provocat multe controverse. Pe acesta scria:
Suntem cu toții înfectați cu virusul fotbal, vom muri pentru Zenit.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE