Brazilianul Ronaldo este considerat de foarte mulți unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din istorie. Pentru el însă, răspunsul legat de cei mai buni jucători din istorie este foarte simplu. Patru jucători se află pe lista celor mai mari fotbaliști din istorie pentru Ronaldo Nazario:
"Pentru mine, pe lista celor mai mari fotbaliști din istorie se află 4 nume: Pele, Maradona, Lionel Messi li Cristiano Ronaldo, Ei sunt în top 4 în istoria fotbalului", a spus Ronaldo, potrivit sportskeeda.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ

Ronaldo nu gustă glumele cu "adevăratul Ronaldo"

De-a lungul anilor, Cristiano Ronaldo a fost comparat cu Ronaldo Nazario, tocmai din prisma numelui. Fanii brazilianului și nu numai, nostalgici după perioada în care acest scria istorie, nu au ezitat să îl numească pe brazilianul Ronaldo "adevăratul Ronaldo".
"Pentru CR7 cred că a devenit plictisitor să audă că eu sunt adevăratul Ronaldo. Oamenii nu pot fi comparați. Cristiano va rămâne în istoria fotbalului pentru golurile pe care le-a marcat și pentru continuitatea sa. Va rămâne unul dintre cei mai buni, alături de Messi", a mai spus acesta.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 2 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE