Yan Couto, brazilianul echipei Coritiba FC în vârstă de 17 ani, s-a înțeles cu Barcelona. Potrivit publicației Sport, campioana Spaniei va plăti cinci milioane de euro pe fundașul, care este poreclit "noul Dani Alves" în țara sa natală.
Jurnaliștii iberici notează că apărătorul brazilian va continua până la vară la acuala echipă, urmând a se alătura lotului blaugrana la finalul sezonului.
În noiembrie 2019, Yan Couto a devenit campion mondial cu echipa națională a Braziliei U17 și este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști în fotbalul brazilian. Potrivit aceleiași surse, mai multe cluburi importante din Bundesliga și Premier LEague au vrut să îl transfere pe fundașul de 17 ani.
Romanian Liga I
Variantă-şoc aleasă de Dinamo pentru postul de antrenor! Ar putea veni de la o rivală din Liga 1
ACUM 15 MINUTE
Couto, care are o înălțime de 1.68 metri, deține pașaport comunitar, dar pentru a putea îndeplini regulile FIFA va rămâne la Coritiba FC până în iunie 2020, lună când va împlini 18 ani și atunci se va putea alătura lotului Barcelonei.
Mediafax
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
A vrut Ronaldo să bată penaltyul în locul lui Bruno Fernandes? Pogba pare să îl oprească
ACUM 16 MINUTE
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 33 MINUTE