Yan Couto, brazilianul echipei Coritiba FC în vârstă de 17 ani, s-a înțeles cu Barcelona. Potrivit publicației Sport, campioana Spaniei va plăti cinci milioane de euro pe fundașul, care este poreclit "noul Dani Alves" în țara sa natală.
Jurnaliștii iberici notează că apărătorul brazilian va continua până la vară la acuala echipă, urmând a se alătura lotului blaugrana la finalul sezonului.
În noiembrie 2019, Yan Couto a devenit campion mondial cu echipa națională a Braziliei U17 și este considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști în fotbalul brazilian. Potrivit aceleiași surse, mai multe cluburi importante din Bundesliga și Premier LEague au vrut să îl transfere pe fundașul de 17 ani.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 40 MINUTE
Couto, care are o înălțime de 1.68 metri, deține pașaport comunitar, dar pentru a putea îndeplini regulile FIFA va rămâne la Coritiba FC până în iunie 2020, lună când va împlini 18 ani și atunci se va putea alătura lotului Barcelonei.
Mediafax
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 3 ORE
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 3 ORE