Marius Șumudică îl va avea din nou sub comandă pe Denis Alibec, fotbalist care, alături de Budescu, l-a făcut campion la Astra. Gazeta Sporturilor anunță că oficialii din Gruia au bătut palma cu turcii pentru împrumutul atacantului de 30 de ani până în vara lui 2022.

Alibec, la CFR: cele mai bune prestații din carieră sub comanda lui Șumudică

Odată cu aducerea lui Alibec, CFR nu doar că pare să nu aibă concurență în Liga 1, dar ar putea să facă o figură frumoasă și în Europa.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
ACUM 3 ORE
30 de goluri în 60 de partide a reușit Alibec la Astra, sub comanda lui Șumudică, având în perioada în care au lucrat împreună, cel mai bun randament din carieră.
Sezonul trecut, Alibec a înscris doar două goluri pentru Kayserispor, în campionat, în 15 meciuri. Vârful român are alibiul că a fost accidentat o lungă perioadă din stagiunea trecută.
Alibec a evoluat, de-a lungul carierei, la Farul, Inter, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra, FCSB și Kayserispor. Exceptând perioadele Viitorul și Astra, Denis, văzut drept o mare speranță a fotbalului românesc, nu a reușit să se adapteze și a avut prestații mai degrabă modeste.
800.000 de euro este salariul lui Alibec la Kayserispor, formație care îl are sub contract până în 2023. Odată cu acest împrumut, CFR va ține o bună parte din salariul românului pe următoarele 12 luni.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 16 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi surprinde: "Poate era mai bine să câștige Armenia cu Liechtenstein". Analiza remizei României
08/09/2021 LA 21:17