Marius Șumudică îl va avea din nou sub comandă pe Denis Alibec, fotbalist care, alături de Budescu, l-a făcut campion la Astra. Gazeta Sporturilor anunță că oficialii din Gruia au bătut palma cu turcii pentru împrumutul atacantului de 30 de ani până în vara lui 2022.

Alibec, la CFR: cele mai bune prestații din carieră sub comanda lui Șumudică

Odată cu aducerea lui Alibec, CFR nu doar că pare să nu aibă concurență în Liga 1, dar ar putea să facă o figură frumoasă și în Europa.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
30 de goluri în 60 de partide a reușit Alibec la Astra, sub comanda lui Șumudică, având în perioada în care au lucrat împreună, cel mai bun randament din carieră.
Sezonul trecut, Alibec a înscris doar două goluri pentru Kayserispor, în campionat, în 15 meciuri. Vârful român are alibiul că a fost accidentat o lungă perioadă din stagiunea trecută.
Alibec a evoluat, de-a lungul carierei, la Farul, Inter, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra, FCSB și Kayserispor. Exceptând perioadele Viitorul și Astra, Denis, văzut drept o mare speranță a fotbalului românesc, nu a reușit să se adapteze și a avut prestații mai degrabă modeste.
800.000 de euro este salariul lui Alibec la Kayserispor, formație care îl are sub contract până în 2023. Odată cu acest împrumut, CFR va ține o bună parte din salariul românului pe următoarele 12 luni.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59