Din cauza modificărilor uriașe aduse de pandemia de coronavirus calendarului competițional al acestui an, Balonul de Aur nu va ajunge în 2020 la niciun jucător. Este pentru prima dată de la lansarea acestui premiu atât de râvnit când nu este lansat! France Football a anunțat că prestigiosul premiu nu va fi acordat anul acesta pentru că nu există îndeajuns de multe condiții.
Ceremonia pentru decernarea premiilor ar fi trebuit să aibă loc în luna septembrie, la Milano, însă criza globală generată de Covid-19 i-a făcut pe responsabilii FIFA să decidă anularea acesteia. Argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) a fost câştigătorul premiului The Best în 2019, când a reuşit să se impună în faţa olandezului Virgil van Dijk (FC Liverpool) şi a portughezului Cristiano Ronaldo (Juventus Torino). În 2018, trofeul The Best i-a revenit croatului Luka Modric, după ce mijlocaşul lui Real Madrid a condus naţionala ţării sale până în finala Cupei Mondiale din Rusia.
Decizia de a anula anul acesta ceremonia pentru decernarea Balonului de Aur vine ca o veste foarte proastă pentru Robert Lewandowski și Karim Benzema, care se aflau în cărți pentru a obține acest premiu după evoluțiile foarte bune avute în acest sezon profund modificat de pandemia de coronavirus.
Romanian Liga I
Flavius Stoican, mesaj încrezător înaintea meciului cu FCSB: "Va fi un alt meci față de tur"
ACUM 14 MINUTE
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 8 ORE
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 15 ORE