Fanii care vor dori să meargă la competiții sportive au de îndeplinit una dintre cele 3 condiții impuse de Guvern.

Acces la competiții la meciuri-pilot

Primele meciuri la care suporterii vor avea acces vor fi meciuri-pilot, la care fanii au de îndeplinit una dintre cele 3 condiții impuse de Guvern. Suporterii vor trebuie să prezinte dovada că sunt vaccinate, se află în perioada între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară infectării cu Covid-19 sau prezintă un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore.
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 24 MINUTE
"Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.
Prin excepție de la prevederile anterioare, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății", se arată în comunicatul Guvernului, conform Digi24.

Suporteri la finala Cupei României

Federația Română de Fotbal a cerut oficial ca autoritățile să permită accesul suporterilor la finala Cupei României, care va avea loc 22 mai, pe stadionul Ilie Oană. Oficialii Federației au cerut ca jumătate din capacitatea să fie deschisă pentru fani, adică aproximativ 7500 de fani.
"FRF confirmă faptul că a înaintat Comisiei de Tineret și Sport din Camera Deputaților, în urma dialogului avut cu domnul Tudor Pop, președintele comisiei, propunerea ca finala Cupei României la fotbal să se desfășoare cu spectatori, la o capacitate de 50% a stadionului Ilie Oană din Ploiești.
Meciul va avea loc pe data de 22 mai, iar FRF va invita și reprezentanții altor federații sportive dar și ai cluburilor pentru a le prezenta procedurile de acces al publicului ținând cont de restricțiile pandemice. O astfel de experiență reușită ar încuraja deschiderea stadioanelor și pentru alte sporturi", anunță FRF.
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM 38 MINUTE
Liga
Xavi, mesaj dur pentru Dembele: "Ori semnează, ori pleacă!
ACUM O ORĂ