Decizie neașteptată în Bănie, acolo unde echipa a rămas fără antrenor. Văzut de mulți drept un om de paie, care nu iese din cuvântul patronului Rotaru, Papură a fost demis. Informația a fost confirmată oficial de conducerea oltenilor.
Victor Pițurcă a părăsit funcția de manager al formației Universitatea Craiova la începutul anului 2020, după doar patru luni. În locul său a fost numit Corneliu Papură, cel care a mai fost principal în perioada aprilie-august 2019 și secund al lui Pițurcă în intervalul septembrie-decembrie 2019. Acesta nu a produs revirimentul așteptat, cel puțin la nivel de joc. În clasament, oltenii nu stau rău, fiind pe locul 3, la doar 4 puncte de liderul CFR. Probabil conducerea încă speră la titlu, dar cu Papură acest obiectiv era greu de îndeplinit, astfel că s-a luat decizia unei despărțiri.
"În urmă cu aproape o săptămână, clubul Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. Pentru a nu perturba activitatea clubului, am preferat să ținem această informație confidențială. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie. Pentru a evita eventualele speculații din partea presei, facem precizarea că modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp", se arată în comunicatul clubului.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
16/09/2021 LA 12:03
https://i.eurosport.com/2020/05/07/2815464.png

Edi Iordănescu, favorit să vină la Craiova

Momentan, Rotaru se gândește la mai multe variante, însă negocierile vor începe abia de azi, considerându-se că e suficient timp pentru a se găsi cea mai bună alegere, în condițiile în care sezonul e încă întrerupt.
Nu ar fi exclusă nici o revenire a lui Victor Pițurcă, lucru confirmat de patronul "juveților"
"Am rămas în relații foarte bune cu Pițurcă, depinde doar de el dacă se va mai întoarce la Craiova. Niciodată să nu spui niciodată", a spus Rotaru, la Antena Sport.
Din câte se pare, s-a tatonat varianta Edi Iordănescu, iar premisele sunt favorabile, mai ales că tehnicianul a anunțat că nu va mai rămâne la Gaz Metan din vară. În acest moment, se discută despre posibilitatea ca Edi să preia echipa încă de acum și să o pregătească în play-off, în speranța că se va obține un titlu istoric.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Un fotbalist de la Craiova, dorit în MLS! Cine este jucătorul care ar putea ajunge în America
14/09/2021 LA 16:21
Romanian Liga I
Dat afară de FCSB, Alexandru Crețu e la un pas să semneze cu o mare rivală a roș-albaștrilor
30/08/2021 LA 19:05