Cristiano Ronaldo spera să fie prezent pe teren în meciul din UEFA Champions League dintre Juventus și Barcelona, programat miercurea viitoare la Torino, însă testul efectuat azi a dezvăluit că starul portughez din echipa lui Andrea Pirlo nu a scăpat de COVID-19 și trebuie să continue perioada de carantinare.
Inițial, portughezul a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 13 octombrie. La acel moment, Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Ronaldo a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu Suedia, din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo a fost singurul jucător al naționalei Portugaliei depistat cu coronavirus la ultimul test efectuat. Potrivit Federației Portugheze, jucătorul cu 5 Baloane de Aur se află în stare bună.
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
ACUM 11 ORE

Cristiano Ronaldo ratează meciul cu Barcelona din Champions League

Atacantul de 35 de ani a fost integralist în ultimul meci al Portugaliei, de pe terenul Franței, încheiat 0-0. În urma veștii primite azi, Cristiano va rata și confruntarea directă cu Messi din UEFA Champions League, de săptămâna viitoare. El a lipsit de pe teren în partidele cu Crotone (17 octombrie, în Serie A) și Dinamo Kiev (20 octombrie, în grupele Champions League).
După rezultatul testului de azi, starul "Bătrânei Doamne" va fi nevoit să stea în carantină încă cel puțin 10 zile, așa cum prevede legislația din italia. De abia după ce primește două teste negative va avea voie să revină în colectivul lui Juventus.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 15 ORE
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
IERI LA 14:20