În urma ultimei testări efectuate la FC Viitorul, președintele clubului, Gică Popescu, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Anunțul a fost făcut în această seară de club pe site-ul oficial. Veste bună este că Gică Popescu nu are niciun simptom. Președintele clubului va intra în autoizolare și va aștepta un răspuns din partea Direcției de Sănătate Publică din București.
"FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.
Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații.
Fotbal
Mesajele emoționante postate de Gică Hagi și Gică Popescu de Ziua Națională a României
01/12/2021 LA 09:17
Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale", se arată în comunicatul oficial emis de clubul de la Ovidiu.
Viitorul are programat meci în etapa a treia a Ligii 1, luni, 14 septembrie 2020, de la ora 21:00, la Constanța, contra celor de la Universitatea Craiova. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu lotul trupei antrenate de Ruben de la Barrera.
Fotbalul a mai primit în seara aceasta o veste grea, de data aceasta din Franța. Tot în această seară a fost confirmat pozitiv și Kylian Mbappe la naționala de fotbal a Franței.
Fotbal
Dezvăluiri incredibile ale lui Gică Popescu: "Am jucat pe semnătură în finala Cupei UEFA"
20/03/2021 LA 14:23
Fotbal
Gică Popescu, convins că România poate organiza Campionatul European de tineret
18/11/2020 LA 19:05